Koira hyökkäsi omistajansa kimppuun – revitty naama kursittiin kokoon sadalla tikillä: "Luulin kuolevani"

Harkitsetko koiraa? Mieti vielä – lemmikki vaatii 10 000 tuntia aikaasi 1:05
Harkitsetko koiraa? Mieti vielä – lemmikki vaatii 10 000 tuntia aikaasi.

Yhdysvaltalaisnainen pakeni oman koiransa leuoista, kertoo muiden muassa News.com.au-sivusto. Kasvojen arvet muistuttavat häntä selviytymisestä.

Tammikuinen aamu alkoi, kuten tavallista. Connecticutilainen Rebecca Oelker, 24, meni ulkoiluttamaan kahta australiankarjakoiraansa, Apolloa ja Maverickia. Ulkona Rebecca huomasi, ettei Maverick käyttäytynyt normaalisti.

Koira ei kuunnellut omistajaansa. Kun Rebecca yritti tarttua lemmikkiään kaulapannasta ja saada sen istumaan, Maverick alkoi murista. Sitten koira hyökkäsi.

Maverick puri Rebeccaa käsiin ja käsivarsiin. Vahva koira kaatoi omistajansa ja hyökkäsi kohti tämän kasvoja lähes repien ylähuulen ja nenän irti.

– Se kävi kimppuni kolme tai neljä kertaa, ja luulin kuolevani, Rebecca kertoo.

Naisen onnistui päästä irti koiran hampaista. Hän kiiruhti sisälle, lukittautui vessaan ja soitti ambulanssin.

”En aio piilottaa kasvojani”

Sairaalassa kirurgit kursivat Rebeccan revityt kasvot kokoon yli sadalla tikillä. Kasvojen lisäksi Rebeccan kädet olivat kärsineet. Hermovaurion vuoksi hän ei pystynyt edes syömään omatoimisesti.

Rebecca. Voit selata kuvia vasemmasta reunasta. Jos päivitys ei näy, voit avata sen tästä.

Vaikka hyökkäyksestä on kulunut jo yli kuukausi, ovat Rebeccan kasvot edelleen turvonneet. Nenässä ja ylähuulessa ei ole tuntoa. Kirurgit uskovat, että tuntoaisti palautuu ajan myötä.

Rebecca on puhunut muiden koiran hyökkäyksestä selvinneiden kanssa. Moni on sanonut kokeneensa olonsa yksinäiseksi vammoja parannellessaan. Siksi Rebecca haluaa puhua avoimesti ja ylpeästi kokemuksistaan. Kuolema saattoi olla lähellä, mutta hän selvisi.

– En aio piilottaa kasvojani, olla nolostunut tai näytellä, ettei mitään tapahtunut. Nämä arvet edustavat sitä tosiasiaa, että olen selviytyjä, Rebecca kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Hyökännyt koira lopetettiin

Rebeccan kimppuun hyökännyt koira lopetettiin. Huolimatta rankasta kokemuksestaan Rebecca ei ole luopunut toisesta australiankarjakoirastaan Apollosta. Lemmikki muistuttaa omistajaansa siitä, että suurin osa koirista on ”hyviä poikia”. 

Koirahyökkäykset ovat valitettavan yleisiä, mutta niistä on mahdollista selviytyä, Rebecca alleviivaa.

Lue myös:

    Uusimmat