Koira hylättiin karusti – auttaa nyt saman kohtalon kärsineitä pikkuhauvoja

Charlien perhe hylkäsi sen, koska heillä ei ollut aikaa huolehtia lemmikistään. Nyt Charlie on rauhallisuudellaan auttanut jo kymmeniä muita koiria.

Charlie-koiran tarina on samanlainen kuin niin monen muun: Charlien perhe hylkäsi sen, koska heillä ei ollutkaan aikaa huolehtia suurikokoisesta, jo ylipainoiseksi lihoneesta lemmikistään.

Charlie oli rapakunnossa ja sai jopa kohtauksen päästyään eläinsuojassa lenkille, The Dodo -sivusto kertoo. Siitä kuitenkin alkoi toipuminen: lopulta Charlie pääsi sijaiskotiin, joka rakastui siihen niin, että päätti pitää sen. 

Uusi omistaja Alaina Bupp halusi auttaa myös muita koiria, ja Buppin perheeseen saapuikin apua kaipaava, alipainoinen chihuahua. Perheen ihastukseksi Charlie lämmitti uutta tulokasta omalla kehollaan.

Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Kun Bupp havaitsi, miten rennosti Charlie otti vastaan uuden tulokkaan, hän ymmärsi, että Charlie voisi auttaa muitakin. Nyt se on rauhallisuudellaan edistänyt jo 13 muun hylätyn koiran toipumista. Ahdistuneet ja pelokkaat koirat muuttuvat Charlien läheisyydessä rauhallisiksi. 

– Luulen, että suurin ero on itsevarmuus. Charlie saa ne tuntemaan olonsa turvallisiksi, Bupp pohtii.

Onko vaarallista, jos koira syö kynttilän? Vastaus videolta: 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja