Kohupelaajalta hurja väite jalkapallon supertähdistä – sauhuttelivat porukalla tupakkaa: "Siellä oli suuret nimet: Pirlo, Buffon, Vidal..."

Kohuhyökkääjä Nicklas Bendtner kertoo tuoreessa kirjassaan "Båda sidor" (Molemmat puolet) ensimmäisestä päivästään jalkapallojätti Juventuksessa.

Bendtnerin pesti Juventuksessa oli vain 11 ottelun mittainen kaudella 2012-2013. Tanskalainen esittää kirjassaan hämmentävään väitteen suurseuran tähtipelaajien elintavoista.

– Menin ensimmäisenä päivänäni aamupalan jälkeen pukuhuoneeseen ja tunsin heti tupakanhajun. Kysyin, että mistä se tulee. Paul Pogba vastasi minulle ja osoitti vessojen suuntaan, että pojat ne siellä vain, Bendtner kertoo.

– Katson nurkan taakse ja siellä seisoo kymmenen meidän pelaajaa avoimen ikkunan luona sauhuttelemassa. Useat heistä ovat ottaneet mukaan kupin espressoa. En voinut uskoa silmiäni. Englannissa on tabu tupakoida, mutta täällä sitä tekee puoli joukkuetta ja siellä ovat suuret nimet: Pirlo (Andrea), Buffon (Gianluigi), Vidal (Arturo), Marchisio (Claudio), Storari (Marco) ja niin edelleen. Tule ja ota savuke, Nicklas, kutsui Pirlo. Se on vieläkin tarjous, josta on vaikea kieltäytyä, Bendtner jatkaa.

Bendtner tuomittiin vuoden 2018 marraskuussa 50 päivän vankeustuomioon, kun hän oli käynyt taksikuskin kimppuun. Tanskalainen edustaa nykyään FC Kööpenhaminaa.

Lue myös:

    Uusimmat