Kohuoikeudenkäynnin jälkeen parrasvaloista vetäytynyt Johnny Depp rikkoi hiljaisuutensa – asuu nyt Isossa-Britanniassa maaseudulla: "Voin olla vain minä"

Johnny Depp kertoo Somerset Life -lehdelle antamassaan haastattelussa nauttivansa rauhallisesta brittiläisestä elämäntyylistä.

Vuonna 2022 yhdysvaltalaisnäyttelijä Johnny Depp, 59, oli valtavan kansainvälisen huomion kohteena käytyään äärimmäisen julkisen kunnianloukkausoikeudenkäynnin ex-puolisoaan Amber Heardia vastaan. Depp, joka haastoi entisen puolisonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta vuonna 2019, oli lopulta oikeudenkäynnin suuri voittaja, kun Heard määrättiin maksamaan valtavat miljoonakorvaukset Deppille. 

Sittemmin Depp nähtiin muun muassa keikkailemassa hiljattain edesmenneen kitaristi Jeff Beckin kanssa ympäri Eurooppaa, mutta muutoin näyttelijä on pitkälti elänyt hiljaiseloa. Nyt kerrotaan, että Depp elää tällä hetkellä hiljaista elämää kaukana Hollywoodista: maaseudulla Englannin Somersetissa. 

– Rakastan paikkoja, joilla on luonnetta. Minulla on useita taloja useissa paikoissa, ja ne kaikki merkitsevät jotakin erityistä minulle. Ne eivät ole minulla vain omistamisen takia, ne ovat minulla, jotta voisin käyttää niitä, ja koska ne ovat hieman omalaatuisia, Depp kertoo Somerset Life -lehden haastattelussa.


Depp kertoi lehdelle myös viihtyvänsä Isossa-Britanniassa erityisesti siksi, että se sopii hänen omaan persoonaansa. 

– Rehellisesti, olen melko ujo persoona. Se on yksi Britannian, erityisesti Somersetin, hienoimmista asioista: voin olla vain minä, ja se on mukavaa.

Independentin mukaan näyttelijä-muusikko kiittelee naapurustoaan siitä, että se mahdollistaa hänen "matalan profiilin" elämäntyylinsä. 

– Britit ovat siistejä ja tervehtivät sinua kuten naapuria, mutta eivät kuitenkaan liioittele. Minua ei haittaa, jos ihmiset haluavat nimikirjoituksen tai jutustella lyhyesti, mutta ei silloin, kun vietän yksityistä aikaa perheeni kanssa.

Evening Standard uutisoi aiemmin tänä vuonna Deppin karistaneen New Yorkin ja Los Angelesin ja muuttaneen Lontooseen. Lähteiden mukaan hän olisi ostanut hulppean 12 makuuhuoneen talonsa Somersetista jo vuonna 2014 pian sen jälkeen, kun oli kihlautunut Heardin kanssa. Pari meni naimisiin vuonna 2015 ja erosi noin vuotta myöhemmin

Depp tulee tulevan vuoden aikana työstämään ensimmäisen ohjaustyönsä yli 25 vuoteen. Italialaisesta taiteilijasta Amedeo Modiglianista kertovan Modigliani-elokuvan kuvausten on kerrottu alkavan Euroopassa kuluvan kevään aikana. 

Lue myös:

    Uusimmat