Kohun keskiössä ollut Rammsteinin nokkamies Till Lindemann julkaisi tyrmistyttävän, pillerihuuruisen musiikkivideon täynnä alastomia naisia

Rammsteinin Till Lindemannin skandaalibileistä lisätietoa: Haastattelimme naisen, joka sai juhliin hämärän kutsun 9:57
Katso myös: Rammstein-laulaja Till Lindemannin skandaalibileistä lisätietoa: Haastattelimme naisen, joka sai juhliin hämärän kutsun

Till Lindemann julkaisi uuden musiikkivideon, joka hätkähdyttää sisällöllään.

Saksalaisen Rammstein-metalliyhtyeen laulaja Till Lindemann, 60, oli kesällä kohun keskiössä, kun useat naiset eri maista esittivät laulajaa kohtaan syytöksiä seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä huumaamisesta.

Berliinin syyttäjät ilmoittivat kuitenkin 29. elokuuta päättäneensä tutkinnan koskien Lindemannia ja väitteitä naisten huumaamisesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syyttäjät sanoivat lausunnossaan, että alustavat tutkimukset eivät antaneet todisteita kyseisistä väitteistä, eikä syytteitä näin ollen nosteta.

Lindemann julkaisi perjantaina 29. syyskuuta uuden, peräti 18 minuutin pituisen musiikkivideon, joka kantaa nimeä NSL. Laulaja julkaisi samana päivänä kolme soolokappaletta, Nass, Schweiss ja Lecker, jotka kuullaan musiikkivideolla.

NSL-musiikkivideonsa alussa punaisiin pukeutunut Lindemann kävelee lentokoneeseen kanssamatkustajinaan nuoria naisia ja yksi pieni poika. Lentoemäntä tuo Lindemannille pillerin, ja laulajan nielaistua sen ovat naiset yhtäkkiä alastomia ja heillä on kasvoillaan punaiset naamiot.

Videolla naiset kurottavat käsiään Lindemannin suuntaan samalla, kun laulaja näyttää pyrkivän tuskaisena pakoon. Välillä videolla näytetään naisten olevan pukeissa ja katsovan hämmentyneenä, kun Lindemann kävelee lentokoneen käytävää pitkin.

Noin neljän minuutin kohdalla lentokone putoaa aavikolle. Lindemann herää pudonneesta lentokoneesta, jonka kaikki matkustajat pientä poikaa lukuun ottamatta ovat kadonneet. Lindemann kävelee koneesta aavikolle pojan seuratessa häntä punainen naamio kasvoillaan.

Lopulta Lindemann ottaa pojan syliinsä ja näyttää iskevän hampaansa tämän kaulaan. Pojan kaulasta ja Lindemannin suusta valuu kirkasta nestettä. Lindemann nostaa elottoman pojan käsivarsilleen ja kantaa tämän aavikon halki suureen rakennukseen. 

Yhtäkkiä Lindemann herää videolla huoneesta täynnä alastomia, nukkuvia naisia. Sängyssä naisten ja Lindemannin päällä luikertelee käärmeitä.

Seuraavaksi näytetään, miten laulaja juhlii alastomien naisten keskellä ja kävelee sen jälkeen talossa, jossa joka puolella makaa tajuttomia, alastomia naisia pullojen ja erilaisten pillerieden näkyessä taustalla.

Videolla nähdään myös Rammsteinin niin kutsuttu "casting director" Alena Makeeva, jonka nimi nousi niin ikään esille kesän kohussa. Makeevan on väitetty värvänneen nuoria naisia Rammsteinin konserttien etko- ja jatkobileisiin sekä kohutulle "nollariville". Saksalaislehdet Bild ja Welt kertoivat kesäkuussa Rammsteinin evänneen Makeevalta pääsyn konsertteihinsa ja lopettaneen yhteistyön tämän kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rammsteiniin ja erityisesti Lindemanniin liittyvä kohu sai alkunsa toukokuun lopulla, kun irlantilainen Shelby Lynn esitti sosiaalisessa mediassa väitteitä, joiden mukaan hän olisi joutunut huumatuksi yhtyeen keikan jatkobileissä Liettuan Vilnassa ja lisäksi hänet olisi kuljetettu keikan aikana lavan alla sijainneeseen tilaan, jossa hänen oletetusti olisi odotettu harrastavan seksiä Lindemannin kanssa. 

Shelby oli kertomansa mukaan tästä kuitenkin kieltäytynyt, suututtaen Lindemannin. Lynnin mukaan Lindemann ei koskaan kajonnut häneen tai pakottanut häntä mihinkään seksuaaliseen tekoon. 

Lynnin ulostulon jälkeen lukuisat naiset eri maista ovat kuitenkin niin ikään tuoneet omia kokemuksiaan julki, ja joidenkin syytösten mukaan he olisivat joutuneet seksuaalisesti hyväksikäytetyiksi Lindemannin toimesta. 

Lue myös:

    Uusimmat