Soppa sakenee: Rammstein antoi lehtitietojen mukaan kenkää yhtyeen tapahtumiin väitetysti nuoria naisia värvänneelle henkilölle

MTV Rammsteinin keikalla: Hyppää mukaan fanihuumaan ja keikkatunnelmaan 7:37
Katso videolta, miltä kuulosti ja näytti Rammsteinin Sonne-kappale Olympiastadionilla.

Rammstein on ollut viime aikoina kohun keskiössä.

Kohussa rypevä saksalaisyhtye Rammstein  on evännyt sille työskennelleeltä Alena Makeevalta pääsyn konsertteihinsa ja lopettanut yhteistyön hänen kanssaan, kertovat saksalaislehdet Bild ja Welt.

Makeevan, joka kutsuu itseään yhtyeen "casting directoriksi", on muun muassa väitetty värväävän nuoria naisia Rammsteinin konserttien etko- ja jatkobileisiin sekä kohutulle "nollariville". Makeevan nimi on nostettu esiin muun muassa irlantilaisen Shelby Lynnin, joka väittää tulleensa huumatuksi yhtyeen Vilnan-konsertissa, toimesta.

Venäläissyntyisen Makeevan kerrotaan olevan vielä Münchenissa, jossa Rammstein soittaa tällä viikolla neljä keikkaa, mutta hänen on lehtitietojen mukaan tarkoitus palata piakkoin kotimaahansa.

Makeeva on työskennellyt yhtyeen leivissä vuodesta 2019 saakka. Welt-lehden lähteet väittävät, ettei Makeeva saanut koskaan palkkaa Rammsteinilta.

Welt kertoo myös, että Rammstein on tehnyt yhteistyötä kriisiviestintään erikoistuneen berliiniläisen PR-toimiston kanssa viime perjantaista lähtien. Yhtyeen kerrotaan myös palkanneen asianajajia tutkimaan tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat