Rammstein kommentoi syytöksiä koskien yhtyeen Vilnan konsertin tapahtumia: "Emme ole tietoisia mistään tutkinnoista koskien tätä asiaa"

MTV Rammsteinin keikalla: Hyppää mukaan fanihuumaan ja keikkatunnelmaan 7:37
Katso videolta, miltä kuulosti ja näytti Rammsteinin Sonne-kappale Olympiastadionilla.

Rammstein ottaa kantaa syytöksiin Vilnan konserttinsa tapahtumista.

Saksalainen metalliyhtye Rammstein julkaisi Twitterissä 29. toukokuuta twiitin, jossa ottaa kantaa internetissä kiertäviin rajuihin syytöksiin heidän Vilnan konserttinsa tapahtumista.

– Mitä tulee internetissä kiertäviin, Vilnaa koskeviin väitteisiin, voimme sulkea pois mahdollisuuden siitä, että mitään väitettyä olisi tapahtunut meidän ympäristössämme. Emme ole tietoisia mistään tutkinnoista koskien tätä asiaa, Rammsteinin virallisella Twitter-tilillä kirjoitettiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Keskustelu Vilnan konsertin ympärillä väitetyistä tapahtumista lähti liikkeelle, kun eräs fani julkaisi Instagramissa 25. toukokuuta kuvan, jossa hänen toinen kylkensä on valtavan mustelman peitossa. Hän kertoi olleensa Rammsteinin Vilnan keikalla 22. toukokuuta.

– Minut huumattiin konsertissa, join vain kaksi juomaa etkoilla. Ja Till antoi kaikille tequilashotit. En tiedä, milloin ja miten tämä tapahtui, Shelby Lynnin kuvassa luki.

Hän on kertonut asiasta kattavasti lisätietoja ja jakanut kuvia sekä videoita keikalta sekä etko- ja jatkobileistä Twitter-tilillään. 

Fani kertoo Twitterissä menneensä yhtyeen etkojuhliin huoneeseen, jossa heitä pyydettiin laittamaan puhelimensa pöydälle. Niitä ei saanut tuoda huoneeseen. Fani kertoo juoneensa etkoilla yhteensä kaksi juomaa, vaikka alkoholia oli runsaasti tarjolla.

Hänen mukaansa Lindemann tarjosi paikalla olleille tequila-shotteja. Fani kuvailee menettäneensä muistinsa, mutta muistaa, että hänet vietiin illan aikana Lindemannin luokse. Hän sanoo kertoneensa, ettei aio harrastaa laulajan kanssa seksiä, josta Lindemann suuttui ja poistui paikalta.

Asiasta käydään parhaillaan aktiivista keskustelua muun muassa Reddit-sivustolla, jossa fanit kertovat kokemuksiaan Rammsteinin bileistä. Sivustolla puhutaan myös ”nollarivistä”. Kirjoitusten mukaan lavan eteen nollariville sekä etko- ja jatkobileisiin kutsutaan joukko nuoria naisia.

Rammstein konsertoi Helsingin Olympiastadionilla 27. ja 28. toukokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat