Kohun keskiössä ollut Kristiina Mäkelä pettyi, ettei kunnon keskustelua syntynyt: "En usko, että olen silmätikku"

Ulkokauden aloittanut kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä ei koe olevansa silmätikku, vaikka hän toukokuussa kritisoikin voimakkaasti Suomen Urheiluliittoa.

Jutun videolla Tulosruudun raportti Paavo Nurmi Gamesista.

Mäkelä ei koe, että hän olisi saanut erityistä buustia saati kokenut painetta ulostulostaan syntyneestä keskustelusta. Mäkelä kritisoi toukokuun alussa voimakkaasti Suomen Urheiluliittoa.

– En usko, että se oli mun urasta pois. Mulle muutkin urheilijat ovat tärkeitä. Olen tehnyt siitä erillisen asian. Siitä (kohusta) ei tule urheilemiseen mitään lisää tai vähemmän, Mäkelä väittää.

– Mä olen sellaisessa putkessa, kun suoritan tuolla. Fokus on tosi kova siihen, mitä teen.

Kovinta kritiikkiä Mäkelän ulostuloa kohtaan esitti YLE:llä tunnettu urheilumanageri Jukka Härkönen.

Kristiina Mäkelä, oletko joutunut sanomisiesi myötä silmätikuksi?

– En usko, että olen silmätikku. Jos olen, niin sitten olen, ja se tulee heidän puoleltaan. Mä tykkään keskustella, ja saada rakentavaa keskustelua aikaiseksi. Sellaista ei syntynyt, niin olin sitten, että ”ääh, no ei sitten”, Mäkelä kuittaa.

–  Huomasin vain, että siinähän oli hirveä väärinymmärrys, mistä on keskusteltu. Jos oltaisiin puhuttu samasta asiasta, niin olisi ollut paljon rakentavampaa, Mäkelä viittaa Härkösen sanomisiin.

Kristiina Mäkelä avasi ulkokautensa tiistaina Paavo Nurmi Gamesissa lupaavalla suorituksella sijoittuen kolmiloikassa toiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat