Kohukaunotar Katie Price joutui ikävään onnettomuuteen – ei pysty kävelemään peräti puoleen vuoteen

Onnettomuus sattui lemmenlomalla Turkissa. 

Kohujulkkis Katie Pricen ,42, lemmenloma  poikaystävänsä Carl Woodsin kanssa Turkissa päättyi ikävästi, kun kohukaunotar mursi molemmat jalkansa. Mukana lomareissulla oli myös Pricen lapset Junior ja Princess, joiden isä on Peter Andre

Onnettomuus sattui, kun Price hyppäsi alas huvipuiston kiipeilyseinältä, niin että hänen alastulonsa epäonnistui. On mahdollista, että Price ei pysty kävelemään jopa puoleen vuoteen. Lisäksi hän tulee tarvitsemaan leikkauksen, kertoi muun muassa Mirror-lehti kuusi päivää sitten, silloin kun onnettomuus tapahtui. 

Kohutähti palasi tänään keskiviikkona takaisin kotimaahansa Isoon-Britanniaan Turkista. Valokuvaajat bongasivat Pricen matkaseurueineen lentokentältä, jossa hän tarvitsi henkilökunnan avustusta. 

Price ja Woods vietiin portilta terminaaliin kyydillä. 

Lentokentän henkilökunta avusti pariskuntaa pyörätuolin kanssa. 

Kesäkuusta saakka Pricen kanssa deittaillut Woods pysyi rakkaansa tukena loppuun saakka, kun hän kantoi Pricen auton kyytiin. 

Ikävästä onnettomuudesta huolimatta matkassa on ollut myös positiivisa seikkoja, sillä tähden sisäpiiri paljasti Dailymailille, että loma on syventänyt Priceä ja Woodsia entisestään. 

– Hän (Katie Price)  puhui jo ennen Turkkiin lähtöä yhteenmuutosta. Reissussa 24/7 yhdessä oleminen vain vahvisti tunnetta siitä, että hän haluaa muuttaa virallisesti miehensä kanssa yhteen. 

The Sun -lehden mukaan Woods on 31-vuotias ja hän työskentelee autovälittäjänä Essexissä. Hänet nähtiin neljä vuotta sitten Love Island -ohjelmassa. 

Price erosi poikaystävästään Kris Boysonista viime vuonna. 


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja