Kohua herättäneet Maustetytöt nauttivat nyt menestyksestä – kultalevy ja Iskelmä-ehdokkuus: "Ei sitä voi päättää, mitä kautta se tunnettavuus syntyy"

9:29
Mitä mieltä Maustetytöt ovat omasta menestyksestään?

Vuoden sisällä menestykseen noussut Maustetytöt-yhtye on ehdolla Iskelmä Gaalassa Vuoden tulokas -kategoriassa.

Maustetytöt on suomalainen yhtye, jonka muodostavat siskokset Anna Karjalainen, 27, ja Kaisa Karjalainen, 25. Karjalaiset vierailivat Uutisaamussa kertomassa bändinsä menestyksestä.

Maustetyttöjen esikoislevy Kaikki tiet vievät Peltolaan julkaistiin lokakuussa. Vuoden loppuun mennessä se oli myynyt jo kultaa.

Yhtye on myös ehdolla Iskelmä Gaalassa Vuoden tulokas -kategoriassa. Syksyllä he olivat päässeet myös Emma Gaalan niin sanotun shortlistin joukkoon, josta tippui jatkoehdokkuus vain Kriitikoiden valinta -kategoriassa.

– Itsekin miettii, että mistä ihmeestä tässä on kysymys. Minulle jäi sellainen tunne, että siinä oli kysymys yhden ihmisen hyvästä tarkoituksesta tehdä hyvää rasismin vastaista työtä, mutta se lopputulos ei ehkä ollut kauhean onnistunut, Kaisa kertoo Uutisaamussa.

– Me ei missään tapauksessa haluta, että meitä pidetään rasistibändinä ja sitä kautta tunnettuna, mutta eipä sitä voi aina päättää, että mitä kautta se tunnettavuus syntyy, Kaisa kommentoi.

Videolla Maustetytöt- kertovat avoimesti omasta artisti-imagostaan. He myös paljastavat mistä nimi on peräisin.

 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.