Kohtalokas halaus piinaa Frida Karlssonia, otti kovat keinot käyttöön – norjalaistähti tukalassa tilanteessa

Frida Karlsson on ottanut kovat keinot käyttöön koronatartuntaa vastaan.

Norjan Anne Kersti Kalvå oli Tour de Skillä loistavissa asemissa kolmantena neljän etapin jälkeen mutta joutui jättämään leikin kesken koronatartunnan takia. Tourin kärjessä hiihtävä Ruotsin Frida Karlsson halasi norjalaista muutama päivä sitten, ja nyt ruotsalainen pelkää koronatartuntaa toden teolla.

Norjalaisen NRK:n toimittaja näytti Karlssonille kuvia siitä, kun Kalvå ja Karlsson halasivat kisan jälkeen.

– Yritätkö saada minut tolaltani? Karlsson oli kysynyt norjalaistoimittajalta SVT:n mukaan.

Toimittaja oli kuitenkin omien sanojensa mukaan vain tiedustellut, aikooko Karlsson edelleen halata kilpakumppaneitaan.

– Halaaminen saa loppua, Karlsson vastasi.

Karlsson on myös ottanut käyttöönsä hengityssuojaimen haastattelutilanteisiin. Norjalaisen kilpasiskonsa puolesta ruotsalainen on pahoillaan.

– Todella valitettavaa hänen kannaltaan. Hän sai koronatartunnan myös ennen olympialaisia, joten tauti ei ole ollut hänelle kiltti, Karlsson toteaa.

Karlsson on kuitenkin ollut Kalvån kanssa tekemisissä melko vähän. Norjalaisilla tilanne on paljon pahempi, sillä Tourin kokonaistilanteessa toisena oleva Tiril Udnes Weng ja hänen kaksoissiskonsa Lotta ovat nukkuneet samassa huoneessa tartunnan saaneen Kalvån kanssa.

Toistaiseksi lisätartunnoista ei kuitenkaan ole raportoitu.

Tour jatkuu torstaina sprinteillä Val di Fiemmessä. Karlsson johtaa kiertuetta lähes puolentoista minuutin erolla Tiril Wengiin. Krista Pärmäkoski nousi Kalvån poisjäännin myötä kolmanneksi, eroa kärkeen on 1.41. Kerttu Niskanen on neljäntenä 1.55 kärjestä.


Lue myös:

    Uusimmat