Kobe Bryantin kopteriturma sattui tosi-tv-tähti Kourtney Kardashianin kodin vieressä – näin Kardashianit muistelevat menehtynyttä koripallolegendaa

0:35
Uutistoimisto Reutersin kuvaa Kobe Bryantin turmapaikalta

Koripallotähti Kobe Bryantin kuolema järkytti myös turmapaikan lähellä asuvaa Kardashianin klaania.

Yhdysvalloissa ja maailmalla surraan koripallolegenda Kobe Bryantin kuolemaa. Los Angeles Lakersissa pitkän uran tehnyt NBA-tähti kuoli sunnuntaiaamuna paikallista aikaa helikopteriturmassa. Kopterissa oli myös Bryantin 13-vuotias tytär Gianna, joka menehtyi myös turmassa.

Useat tiedotusvälineet kertovat, että turmapaikka sijaitsee hyvin lähellä tosi-tv-tähti Kourtney Kardashianin kotia. Muun muassa Expressin ja The Sunin mukaan kopteri putosi kukkulan luona, joka sijaitsee aivan Kardashianin talon takana.

Suositun Keeping up with the Kardashians -ohjelman myötä julkisuuteen nousseesta Kardashianin klaanista lähes kaikki asuvat juuri Los Angelesin liepeillä sijaitsevassa Calabasasin kaupungissa, missä turma sattui.

Kardashian julkaisi turman jälkeen Instagramin Stories-osiossa useita kuvia Bryantin muistoksi ja ilmaisi osanottonsa tämän Vanessa-vaimolle.

– Ajatukseni ovat Vanessan ja hänen lastensa luona, hän kirjoitti.

– Tämä ei voi olla todellista! myös Kourtneyn sisar Khloé Kardashian twiittasi murtuneena.

Kim Kardashian-West julkaisi Instagram-tilillään valokuvan, jossa Bryant poseeraa tyttärensä Giannan kanssa. Tähden kirjoittama kuvateksti oli hyvin tunteikas.

– Sydämeni on raskas. Kenenkään ei pitäisi joutua kokemaan, mitä nämä perheet joutuvat nyt käymään läpi. Tämä on vaikuttanut meihin kaikkiin merkittävästi, mutta en voi kuvitella, miltä Vanessasta tuntuu, kun hän on menettänyt sekä miehensä että tyttärensä, Kardashian-West kirjoitti.

– Minua itkettää jo pelkkä ajatuskin siitä. Lepää rauhassa legenda, hän jatkoi ja kertoi rukoilevansa perheiden puolesta, joiden omaisia menehtyi turmassa.

Pikkusisko Kylie Jenner kirjoitti Instagramissa tragedian jättävän hänet sanattomaksi.

– En löydä sanoja juuri nyt. Rukoilen tämän kauniin perheen puolesta, Jenner kirjoitti jaettuaan niin ikään kuvan Bryantista ja tämän tyttärestä.

– Surullista kyllä, en koskaan tuntenut sinua henkilökohtaisesti. Sinulla oli maaginen kyky saada ihmiset yhteen sekä urheilun että sielusi kautta, Kendall Jenner puolestaan kirjoitti.

– Minulla ei ole sanoja. Koko sydämeni on kanssasi, Vanessa, kirjoitti myös siskosten äiti Kris Jenner omalla Instagram-tilillään. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja