Kobe Bryantin fanit pillastuivat – menestyskirjailija vetää pois yhteisen projektin: "Ei mitään järkeä"

Brasilian menestyneimpiin kirjailijoihin lukeutuva Paulo Coelho oli tekemässä lastenkirjaa Kobe Bryantin kanssa, mutta Coelho on jättänyt projektin Bryantin kuoleman myötä sikseen.

Coelho ja Bryant alkoivat keskustella lastenkirjaprojektista vuonna 2016, kun NBA-koripallotähti Bryant lopetti uransa. Kaksikko alkoi työstää kirjaa vain muutama kuukausi tästä.

Kun Bryant kuoli helikopterionnettomuudessa sunnuntaina, Coelho päätti kuitenkin jättää projektin kesken.

– Keskeytin vedoksen, koska ei ole mitään järkeä julkaista sitä ilman häntä. Se ei toisi enää mitään oleellista hänelle tai hänen perheelleen, Coelho sanoi uutistoimisto AP:lle.

– Tämä ei kuitenkaan pysäytä minua kirjoittamasta joku päivä asioista, joita opin Kobelta ja miten elämää suurempi henkilö hän oli. Lasten kirjassa ei ollut kuitenkaan enää järkeä, Coelho jatkoi.

Coelhon ratkaisu on suututtanut monet Bryantin fanit. Sosiaalisessa mediassa on laajalti kehotettu Coelhoa pyörtämään päätöksensä.

Kaunis ajatus

Bryant oli Coelhon fani, ja Coelhon kirjoittama Alkemisti oli Bryantin suosikkikirja. Coelhon mukaan kirjayhteistyön taustalla oli ajatus innostaa vähäosaisia lapsia selättämään vastoinkäymisiä urheilun avulla.

Coelhon kirjoja on myyty kymmeniä miljoonia kappaleita.

Bryant ja hänen 13-vuotias Gianna-tyttärensä kuolivat seitsemän muun uhrin tavoin sunnuntaina helikopterionnettomuudessa Los Angelesin piirikunnassa Calabasasissa. Bryantilla on myös kolme muuta tytärtä.

Lue myös:

    Uusimmat