Mainos

Klovni koputti ruotsalaisasunnon ovelle – pikkupoika pelästyi ja hyppäsi parvekkeelta alas

Länsi-Ruotsissa Skaran kaupungissa kotiin tunkeutunut klovni säikäytti 8-vuotiaan pojan niin pahasti, että poika hyppäsi parvekkeelta alas, kertoo ruotsalaismedia.

Viime lauantaina Louise Strömberg lähti käymään pikaisesti lähikaupassa 7-vuotiaan tyttärensä kanssa. Äiti ja tytär lähtivät ostamaan karkkia, kun 8-vuotias Oliver jäi yksin kotiin. 

– Siinä ei ollut mitään outoa. Oliver ei vain halunnut lähteä mukaan, joten sanoin, että hän voi joko odottaa kotona tai mennä yläkertaan naapurin luo odottamaan, äiti kertoi Expressen-lehden haastattelussa.

Oven takana pelleasuinen mies

Kun ulko-ovelta kuului koputus, Oliver luuli oven takana olleen karkkiostoksilta palaavat perheenjäsenet. Säikähdys oli valtava, kun oven takana olikin aikuinen mies klovniksi pukeutuneena.

Oliver pelästyi pelle-asuista miestä niin, että hän juoksi suoraan parvekkeelle. Kauhistuneet naapurit todistivat kuinka pikkupoika hyppäsi kolmen metrin korkeudessa sijainneelta parvekkeelta maahan paetakseen asuntoon tullutta tunkeutujaa.

Naapurit näkivät klovnin asunnossa

Kun Louise Strömberg palasi kaupasta, hän ajatteli heti, että Oliverille oli tapahtunut jotain. Kotona odotti pahoin pelästynyt poika ja lukuisia naapureita, jotka olivat nähneet välikohtauksen ja olohuoneen ikkunasta ulos katselleen klovnin. 

Kuin ihmeen kaupalla Oliver selvisi pudotuksesta lähes vammoitta. Välikohtaus kuitenkin jätti jälkensä pikkupoikaan.

– Hän katselee jatkuvasti ympärilleen varmistaakseen, ettei kukaan ole hänen takanansa, äiti kertoo.

Poliisi tutkii tapahtunutta. Asunnosta ei löytynyt merkkejä tunkeilijasta, eikä poliisilla ole tietoa siitä, kuka ja millä aikeilla pellepukuun pukeutunut mies oikein oli.

Äiti uskoo, että Oliverille olisi käynyt vielä pahemmin, jos hän ei olisi paennut asunnosta.

– Mietin koko ajan, mitä olisi voinut tapahtua, jos Oliver ei olisi hypännyt parvekkeelta. Jos joku tulee asuntoosi tuolla tavoin pukeutuneena, hän haluaa vahingoittaa. En usko, että Oliver olisi elossa, jos hän ei olisi hypännyt, Louise Strömberg toteaa Expressenille.

0:57

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.