Mainos

Pikkulapsia pellenaamareissa säikytelleet nuoret saatu kiinni – kävivät pyytämässä lapsilta anteeksi

Eilen iltapäivällä Helsingin Pakilan seurakunnan iltapäiväkerholaisia säikytelleet nuoret on saatu kiinni.

– Asia on saanut erittäin onnellisen päätöksen. Nuoret ovat itse käyneet pyytämässä anteeksi ja asia on hyvässä järjestyksessä, Pakilan seurakunnan lapsityön ohjaaja Tanja Berg kertoo MTV Uutisille.

Iltapäiväkerhossa oli noin kymmenkunta lasta ja kaksi ohjaajaa, kun ikkunaan koputti kolme nuorta poikaa pellenaamari kasvoillaan.

Bergin mukaan teossa oli kyse ajattelemattomuudesta.

– Nuorilla oli varmaan tarkoitus säikyttää, mutta ei pelottaa sillä tavalla, että sillä olisi ollut kauaskantoisemmat seuraamukset. Aika moni varmaan on jossain vaiheessa tehnyt jotain samankaltaista, Berg huomauttaa.

Lapsia pelotelleet nuoret tavoitettiin muun muassa vanhempien ja koulun yhteistyön avulla. Nuorten ja iltapäiväkerholaisten kanssa järjesteltiin keskustelu, jossa nuoret pyysivät käytöstään anteeksi.

Bergin mukaan pojille ei aiheudu kolttosistaan kummempia seuraamuksia.

– Pojat ovat käyneet selvittämässä tilanteen lasten kanssa ja he ovat pyytäneet anteeksi. Lapset ovat hyvin oikeamielisiä ja anteeksiantavia, he ovat ymmärtäneet, että myös itse joskus tekevät sellaisia asioita, mitä ei pitäisi. Kaikkien osalta lopputulos on mahdollisimman hyvä, eikä syytä muille seuraamuksille ole, Berg toteaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.