Kiti Kokkosen ehtymätön luovuus kerää jälleen ihasteluja somessa – löysi rikkinäisille astioille kekseliään käyttötarkoituksen

1:37
Kiti Kokkonen tekee tunnustuksen Kuutamolla-sarjassa: "Häpeän, kadun, että valitsin tämän"

Näyttelijä Kiti Kokkosen luovuus ja kekseliäisyys on kerännyt somessa ihasteluja. Nyt hän keksi, kuinka rikkinäisistä astioista voi luoda jotakin uutta ja kaunista. 

Näyttelijä Kiti Kokkonen jakaa Instagramissa luovuuden hedelmiään ja saakin usein seuraajiltaan ihasteluja upeista käsitöistään. Kuluneen talven aikana Kokkonen on muun muassa rakentanut upeita jäälyhtyjä, kynttilöitä ja söpön lumikkoperheen. 

Tällä kertaa hän keksi uusiokäyttöä rikkinäisille astioille ja rakensi niistä mosaiikkitaidetta.

– Nyt löytyi uusi harrastus! Niin palkitsevaa, terapeuttista ja jännää. Pitää hillitä ettei ala tyhjentämään astiakaappeja, hän kirjoittaa.

Hänen seuraajansa ihastelevat näyttelijän kädentaitoja. Moni kertoo saavansa inspiraatiota Kokkosen päivityksistä.

– Ei jumankauta nyt... pitääkö tässä lopettaa tämän tilin seuraaminen, kun verkkokalvoille tulvii joka päivä kaikkea niin kaunista ja inspiroivaa. Kalliiksi tulee tämä hinku kokeilla ja tehdä kaikkea samanlaista. Olet kyllä ihan mahdottoman luova, eräs seuraaja kirjoittaa. 

– Olet kyllä järkyttävän taitava ja kekseliäs. Ihana seurata sun juttuja, toinen komppaa. 

Kokkonen kirjoittaa seuraajilleen, että mosaiikkityö tulee hänen kakluuniuuninsa eteen. 

– Sitten kun kaikki palaset on paikoillaan ja liima kuivunut niin, työ irrotetaan kelmusta ja liimaan sen lattialle kakluunin eteen ja laitan saumaukset. Jännittää ihan, että onnistuuko! hän kirjoittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja