Kiti Kokkonen julkaisi kuvan, joka on täynnä suuria tunteita: "Pakahdun"

Näyttelijä Kiti Kokkonen muistelee julkaisi Instagram-tilillään tunteikkaan kuvan, jossa hän kannattelee siskonsa pientä lasta.

Katso yllä olevalta videolta Tanhupallon tuoreet terveiset!

Putouksen viime kaudella Tanhupallon roolista tutuksi tullut näyttelijä Kiti Kokkonen julkaisi vastikään Instagramissa kuvan, jossa hän paljastaa saaneensa kunnian olla siskonsa lapsen sylikummi. Tunteikkaassa päivityksessä näyttelijä hehkuttaa kummiuttaan.

– Tänään minusta tuli sylikummi pikkusiskon perheen pienimmälle ihmeelle Aada Olivialle! Voi tätä elämää. Pakahdun. Aada hymyili läpi ristiäisten ja jopa vähän kommentoi ymmärtäväisesti ihanan papin kauniita puheita. Tervetuloa maailmaan Aada! Kokkonen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kokkonen kertoi aiemmin MTVuutiset.fille Putouksen käynnissä olevan kauden katsomisen tuntuneen alkuun vaikealta, sillä hän ei ole kokoonpanossa mukana. Sittemmin hän on kuitenkin katsonut jaksoja – ja nostaa hattua tämän kauden näyttelijöille, sillä Putous on valtava sarka työtä näyttelijöille.

– Hahmojen suunnittelussa huomioidaan valtavasti pikkuasioita hahmon puhetyylistä rooliasuun ja sen yksityiskohtiin, Kokkonen toteaa.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat