Kiti Kokkonen myöntää avoimesti ikävöivänsä Putousta: "Haikea olo"

Kiti Kokkosen näyttelemä Putous-hahmo Tanhupallo tekee tulevassa jaksossa paluun kertomalla kuulumisiaan.

Katso yllä olevalta videolta Tanhupallon tuoreet terveiset!

Putouksen viime kaudella Tanhupallon roolissa hurmannut näyttelijä Kiti Kokkonen on ollut kiireinen tänä syksynä. Tulevassa Putous-jaksossa Tanhupallo tekee pienimuotoisen paluun, mutta Kokkonen ei ole tällä kaudella mukana ohjelman tähtikaartissa. 

Putouksen sijaan Kokkosella on käynnissä useampi työprojekti, jotka vievät paljon aikaa hänen arjestaan. Yksi näistä työprojekteista on Linnanmäen Peacockissa nähtävä Maailmanlopun revyy, jota Kokkonen tähdittää. Revyyn tekeminen on ollut näyttelijän pitkäaikainen haave

– Se on vienyt aika paljon aikaa. Meillä oli pitkä harjoituskausi ja siinä on monenlaista mietittävää, Kokkonen kertoo.

Näyttelijä kertoo avoimesti, että hänellä on ollut haikea olo, kun Putous tänä syksynä starttasi.

– Pääsin kuitenkin yli siitä, elämä jatkui, Kokkonen nauraa.

– Onhan Putous sellainen hyvin ainutlaatuinen kokemus kokonaisuudessaan, että on sitä kyllä ikävä. Onneksi olen mukana Peacockin revyyssä, Kokkonen jatkaa.

"Kun ensimmäinen jakso tuli, niin tein hirveän numeron siitä"

Kiti Kokkoselle käynnissä oleva Putous-kausi on ollut katsojana yhtä tunteiden vuoristorataa. Tanhupallon kaudesta on kulunut niin vähän aikaa, että näyttelijä ei pystynyt katsomaan Putouksen ensimmäisiä jaksoja.

– Kun ensimmäinen jakso tuli, niin tein hirveän numeron siitä, että oikein valmistauduin katsomaan sitä, mutta sitten kävikin niin, että siinä alkumetreillä tuli niin haikea olo ja jotenkin niin iso tunnemyllerrys, että tajusin, että en pysty vielä sitä katsomaan.

– Minulla oli itselläni juuri ensi-ilta tulossa, ja pääni oli täynnä tanssiaskeleita, laulujen sanoja ja sketsejä ja olin jotenkin herkässä mielentilassa ja jännityksessä siinä muutenkin, niin sitten ihan tein sellaisen päätöksen, että ensin hoidan oman ensi-illan alta pois, hän jatkaa.

Kahden ensimmäisen jakson jälkeen näyttelijä päätti kuitenkin yrittää uudelleen Putouksen katsomista – ja ilokseen onnistui siinä.

– Ensimmäistä kertaa katsoin Putousta viime lauantain jakson. Tulin vähän nyt myöhässä perään, Kokkonen kertoo.

– Se näytti tosi kivalta ja hauskalta. Jollain lailla tuli sellainen olo, että sitä katsoo nyt niin eri tavalla kuin aikaisemmin. Kun on ollut siinä mukana, niin jotenkin elää kauhean voimakkaasti siinä mukana. Mietin tosi paljon, että jännittääkö näyttelijöitä ja miltä heistä tuntuu milloinkin, Kokkonen toteaa.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30. 


Lue myös:

    Uusimmat