Mainos

Kissa sai kolme luotia päähänsä - selvisi hengissä

New Zealand Herald kertoo kovia kokeneesta kissasta, joka selviytyi kuin ihmeen kaupalla hengissä päähän ammutuista luodeista.

Perhe oli viettämässä pojan 3-vuotissyntymäpäiviä, kun Santa-kissa raahautui sisään pää veressä. Kävi ilmi, että kissaa oli ammuttu kolme kertaa päähän ilma-aseella.

Kissa kiikutettiin eläinlääkärille ja kuin ihmeen kaupalla se saatiin pelastettua leikkauksella. Perheellä riittää silti jännitettävää: säilyykö kissan vasemman silmän näkö ja miten selvitä eläinlääkärin laskuista. 

Kissan omistaja, yksinhuoltaja Angela Speers kertoo tajunneensa jo etukäteen, että laskuissa olisi tekemistä.

– Pyysin silti eläinlääkäriä tekemään kaiken mitä tehtävissä oli. Santa on enemmän kuin vain kissa. Se on osa meidän perhettämme ja se on meille kaikki kaikessa, Speers kertoo lehdessä.

Santa-kissan kohtalo on koskettanut ihmisiä ja lääkärilaskun maksamista helpottamaan on aloitettu keräys. 

Santa-kissalla ole ollut koettelemuksia jo ennen viimeisiä dramaattisia tapahtumia, sillä kissa oli päätynyt perheen lemmikiksi löytöeläinkodin kautta.

Santa-kissaa hoitanut tohtori Heidi Ward-McGrath kertoo törmänneensä vastaavaan eläinrääkkäykseen aiemminkin. Vain viikkoa aiemmin hän oli poistanut kaksi isokaliberista luotia vanhahkon ajokoiran päästä. Ward-McGrath epäilee, että kyseessä oli ollut epäonnistunut yritys lopettaa eläin.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.