Kissa oli pulassa kerrostalon viidennessä kerroksessa – veret seisauttava loikka palavasta talosta tallentui videolle

Videolle tallentui kissan veret seisauttava loikka viidennestä kerroksesta 0:37
Kissat todellakin putoavat aina jaloilleen. Tässä Hennessy-nimisen kissan huima hyppy palavasta rakennuksesta.

Kissan uskomaton loikka palavan kerrostalon viidennestä kerroksesta tallentui videolle.

Yllä olevalla videolla esiintyvä musta kissa luultavasti kulutti kerralla kaikki kissoille siunatut yhdeksän elämää. Katin hurjasta tempusta uutisoi muun muassa Guardian.

Kissa joutui pelastautumaan palavasta kerrostalosta Chicagossa Yhdysvalloissa hyppäämällä viidennestä kerroksesta hurjaan pudotukseen. Chicagon palolaitoksen kamerat tallensivat sattumalta kissan hypyn.

–  Laitoin kameran nauhoittamaan, koska tiesin materiaalin olevan joko traagista tai viihdyttävää, palolaitoksen tiedottaja Larry Langford tunnustaa Chicago Tribunen haastattelussa.

Katso kissan hurja loikka yllä olevalta videolta!

Palomiehet eivät saaneet kissaa ulos

Viime torstaina tapahtunut tulipalo oli ollut lähtöisin keittiöstä. Asunnossa ollut henkilö oli ehtinyt ulos rakennuksesta ennen kuin palolaitos oli saapunut paikalle. Palomiehet olivat yrittäneet saada kissaa kiinni asunnossa siinä onnistumatta.

Mustan savun puskiessa ulos kerrostalon ikkunoista ikkunalaudalle hypännyt kissa teki päätöksensä ja loikkasi hurjaan pudotukseen. Langfordin mukaan tilannetta seuranneet ihmiset olivat huutaneet kauhusta. Kuin ihmeen kaupalla kissa ei loukkaantunut hypyssä. Maassa odottava kapea kaistale nurmikkoa vaimensi luultavasti hurjaa loikkaa. Kissan kiinni ottaneet viranomaiset joutuivat jopa estelemään kissaa palaamasta takaisin palavaan rakennukseen.

– Se juoksi autoni alle ja piilotteli siellä muutaman minuutin. Sitten se yritti mennä takaisin palavaan rakennukseen, Langford kertoo.

Kissa tunnistettiin jälkikäteen Hennessy-nimiseksi kissaksi, mutta se pääsi karkuun pelastustöiden aikana, eikä ole vielä palannut kotiin. Sen omistaja kertoo, että Hennessy on kotikissa, ei ulkokissa. Hän, naapurit ja paikallinen eläinsuojeluyhdistys ovat huolissaan nyt kadonneeksi ilmoitetun kissan hyvinvoinnista.

Lähteet: CNN, Chicago Tribune ja Guardian

Lue myös:

    Uusimmat