Kirsi Alm-Siira poseeraa uutisankkuri Jan Anderssonin rinnalla – jäätävä pituusero kirvoitti keskustelun: "Olet ihan sopivan kokoinen"

0:32
Kirsi Alm-Siira putoaa tuolilta

Kirsi Alm-Siira julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jonka ohessa hän muistuttaa siitä, kuinka merkityksettömiä ulkoiset seikat lopulta ovat.

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kollegansa, uutisankkuri Jan Anderssonin kanssa. Kuvasta ei jää epäselväksi, että kaksikolla on valtava pituusero.

Alm-Siira muistuttaa kuvan oheen kirjoittamassaan tekstissä, että ulkoiset seikat, kuten pituus, ovat yhdentekeviä.

– Sain äsken oikeen mailia, että ”oot muuten tosi lyhyt”. Mikään uutinen se ei tietenkään ittelleni varsinaisesti ole. Eikä muuten sekään, et toi kaippari on toooosi pitkä, Alm-Siira kirjoittaa.

– Ollaan juteltu sen kanssa näistä pituusjutuista ja tultu kummiski semmoseen lopputulokseen, et iha sama minkä kokoinen on, jos on näin sairaan kiva ja fiksu kuin me, hän jatkaa.

Moni Alm-Siiran seuraaja on kommentoinut kuvan oheen kannustavia sanoja.

– Täällä 153cm eikä ole ollut ongelma olla pitkien ihmisten seurassa. Ei ole ikinä haitannut pituuserot päinvastoin! Näytätte hyvältä vierekkäin ja erikseen! Hyvää työpäivää nyt ja tulevaisuudessa molemmille, eräs seuraaja kirjoittaa.

– Ihmiset keskittyy ihan epäolennaisiin asioihin. Pituus tai pituusero ei kuitenkaan mitenkään vaikuta työtaitoon, työntekoon saati fiksuuteen. Hyvä te, toinen kommentoi.

– Sinä olet ihan sopivan kokoinen. Kuten tuo käsipuolessasi oleva "hujoppikin", kolmas seuraaja kannustaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja