Kirsi Alm-Siira poseeraa uutisankkuri Jan Anderssonin rinnalla – jäätävä pituusero kirvoitti keskustelun: "Olet ihan sopivan kokoinen"

Kirsi Alm-Siira julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jonka ohessa hän muistuttaa siitä, kuinka merkityksettömiä ulkoiset seikat lopulta ovat.

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kollegansa, uutisankkuri Jan Anderssonin kanssa. Kuvasta ei jää epäselväksi, että kaksikolla on valtava pituusero.

Alm-Siira muistuttaa kuvan oheen kirjoittamassaan tekstissä, että ulkoiset seikat, kuten pituus, ovat yhdentekeviä.

– Sain äsken oikeen mailia, että ”oot muuten tosi lyhyt”. Mikään uutinen se ei tietenkään ittelleni varsinaisesti ole. Eikä muuten sekään, et toi kaippari on toooosi pitkä, Alm-Siira kirjoittaa.

– Ollaan juteltu sen kanssa näistä pituusjutuista ja tultu kummiski semmoseen lopputulokseen, et iha sama minkä kokoinen on, jos on näin sairaan kiva ja fiksu kuin me, hän jatkaa.

Moni Alm-Siiran seuraaja on kommentoinut kuvan oheen kannustavia sanoja.

– Täällä 153cm eikä ole ollut ongelma olla pitkien ihmisten seurassa. Ei ole ikinä haitannut pituuserot päinvastoin! Näytätte hyvältä vierekkäin ja erikseen! Hyvää työpäivää nyt ja tulevaisuudessa molemmille, eräs seuraaja kirjoittaa.

– Ihmiset keskittyy ihan epäolennaisiin asioihin. Pituus tai pituusero ei kuitenkaan mitenkään vaikuta työtaitoon, työntekoon saati fiksuuteen. Hyvä te, toinen kommentoi.

– Sinä olet ihan sopivan kokoinen. Kuten tuo käsipuolessasi oleva "hujoppikin", kolmas seuraaja kannustaa.

Lue myös:

    Uusimmat