Kirsi Alm-Siira ja Vappu Pimiä paljastivat, mitä tekevät lenkillä juoksemisen aikana – Anna Puu hehkuttaa: "Läyhääminen: best"

0:52
Jan Andersson teki sen taas! Kirsi Alm-Siiran pokka oli pettää, kun puheenaiheeksi tuli avaruusromu

Kirsi Alm-Siira ja Vappu Pimiä "kävivät parantamassa maailma" kuntoilun ohessa. 

MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira ja juontaja Vappu Pimiä  ovat ystäviä  ja samalla myös lenkkikavereita. Kaksikko päätti aloittaa keskiviikon jälleen lenkkeillen. 

Pimiä julkaisi ystävien yhteisestä treenihetkestä kuvan Instagram-tilillään. Ystävät pääsivät pureutumaan keskustelun syviin syövereihin urheilun tiimellyksessä. 

– Kikun kanssa läyhättiin tunti lenkillä ja ah, maailma on taas paljon parempi paikka elää! Pimiä kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Myös laulaja Anna Puu pitää "läyhäämisestä", eli siitä, jota voisi kuvailla spekuloinniksi, juoruiluksi ja keskusteluksi. 

– Läyhääminen: best, Puu kirjoittaa. 

Jumppahistoria

Pimiä ja Alm-Siira jakavat usein sosiaalisessa mediassa päivityksiä yhteisistä urheiluhetkistä.

Alm-Siira vetää oman työnsä ohessa toisinaan myös jumppia kuntosalilla. Pimiällä on myös kokemusta samaisesta. 

Jumppien ohjaaminen oli parikymppisenä Pimiälle jopa päätyö. Viime keväänä hän palasi päiväksi ohjaamaan jumppaa Vappu ja Marja Liven -ohjelman tiimoilta. Pimiä muisteli kuvauksissa ohjanneensa muun muassa reisi-vatsa-pakaraa, rasvanpolttoa, body-tunteja ja pumppitunteja.

– Parhaimmillaan vedin aikoinaan jopa 25 tuntia viikossa jossain kohtaa elämääni, mutta edellisestä oli tosiaan kulunut jo se 13 vuotta aikaa.

Alm-Siira on julkaissut jumppavideoita myös Instagramissa, joita hän on tehnyt yhdessä muusikko Kim Heroldin kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja