Kirsi Aaltola kertaa hänen ja Mika Aaltolan parisuhteen alkua: "Mika ei ollut kyllä mikään maailman helpoin deittikumppani"

Kirsi Aaltola kertaa hänen ja Mika Aaltolan parisuhdeen alkua 2:33
Videolla Kirsi ja Mika Aaltola kertovat parisuhteensa alkuajoista

Mika ja Kirsi Aaltola kertaavat parisuhteensa alkutaivalta Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Yökylässä Maria Veitola -kauden päätösjaksossa toimittaja-juontaja Maria Veitola suuntaa yökyläilemään Ulkopoliittisen instituutin johtajan Mika Aaltolanja hänen perheensä luo Helsingin kantakaupunkiin. Yökyläily ajoittuu viikolle, jolloin Mika kertoi päätöksestään asettua ehdolle presidentinvaaleihin.

Ensimmäisen yökyläilypäivän kääntyessä iltaan Mika, hänen puolisonsa Kirsi sekä Veitola istuutuvat nauttimaan illallisesta. Illallispöydässä keskustelu kulkee presidenttiehdokkuuden kautta Mikan ja Kirsin parisuhteen alkutaipaleeseen.

– Mika ei ollut kyllä mikään maailman helpoin deittikumppani, Kirsi paljastaa. 

Mika kertoo nähneensä Kirsin ensimmäistä kertaa Santahaminassa järjestetyssä turvallisuustilaisuudessa. Kirsi ei vielä tuolloin huomannut tulevaa puolisoaan, mutta sekös ei Mikaa pidätellyt.

– Päätin laittaa yhteistyöpyynnön Facebookissa. Ajattelin, että tuossahan on hyvin pätevän oloinen nainen, Mika muistelee.

Kaksikko tapasi Mikan lähettämän yhteistyöpyynnön tiimoilta kasvotusten. Tuolloin he molemmat kertomansa mukaan tiesivät, että se on menoa nyt.

– Seuraavat puoli vuotta deittailimme. Se tapaamisten organisointi ei ollut mitenkään helppoa, Kirsi sanoo.

Olimme tavanneet, ja kysyin, että näemmekö, käymmekö jossain, miten tämä jatkuu tästä? Mika sanoi, että nähdään vain. Menin kotiin ja menee ehkä viisi tai kuusi päivää, eikä kuulu mitään. Tiedätte sen vaiheen, kun olet ihastunut. Laitatko silloin saman iltana viestin tai soitat, vai seuraavana aamuna? Ja jos et ole saanut viestiä, niin mitä se tarkoittaa? Kirsi jatkaa.

Miten tilanne eteni? Entä miten Mika perustelee deittien jälkeistä radiohiljaisuuttaan? Katso yllä olevalta videolta!

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat