Näin Sara Siepin ja Pyry Soirin rakkaustarina alkoi: "Hetkinen, kukas tämä komea mies täällä on?"

Sara Sieppi esittää Maria Veitolalle suoran kysymyksen: ”Miksi teet sitä?” 4:02
Sara Sieppi esittää Maria Veitolalle suoran kysymyksen: ”Miksi teet sitä?”

Sara Sieppi ja Pyry Soiri kertovat Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa tutustumisestaan ja parisuhteensa alkamisesta.

Uuden Yökylässä Maria Veitola -kauden viidennessä jaksossa toimittaja-juontaja Maria Veitola suuntaa yökyläilemään somevaikuttaja Sara Siepin ja tämän kumppanin, jalkapalloilija Pyry Soirin luo Helsingin kantakaupunkiin.

Illalla kolmikko istuutuu ruokapöydän ääreen herkuttelemaan ja keskustelemaan. Veitola kysyy Siepiltä ja Soirilta, miten näiden rakkaustarina sai alkunsa. Sieppi sanoo Soirille nauraen, ettei tämä tykkää hänen versioistaan.

– Tämä on lähtenyt Instagramista. Siellä on se yksi sivu, jossa tulee eri ihmisten kuvia vastaan. Siellä oli yhtäkkiä Pyryn kuva, ja olin, että hetkinen, kukas tämä komea mies täällä on, Sieppi kertoo.

Soirin kuvan nähtyään Sieppi pohti, olisiko mahdollista, että tämä olisi joskus laittanut hänelle yksityisviestiä Instagramissa. Sieppi avasi viestiboksinsa ja näki, että Soiri oli lähettänyt hänelle joskus viestin, mutta poistanut sen lähettämisen jälkeen. Hän ei ollut kerennyt näkemään, mitä Soirin viestissä luki.

Seuravaksi Sieppi teki oman siirtonsa. Hän kävi tykkäämässä Soirin Instagram-kuvasta. Vastavuoroisesti Soiri kävi tykkäilemässä Siepin kuvista.

– Sitten hän laittoi viestiä, että sinut on nähty, miten menee. Vastasin, että olet laittanut minulle aikaisemmin viestiä, ja aloimme juttelemaan siitä, Sieppi kertoo.

Miten asiat sen jälkeen etenivät? Entä mistä pari ottaa yhteen? Katso yllä olevalta videolta!

Alla olevalta videolta näet, miten Veitola ja Sieppi käyvät läpi välejään hiertäneen haastattelun vuodelta 2018.

Maria Veitola ja Sara Sieppi käyvät läpi vuoden 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -haastattelun 1:47
Maria Veitola ja Sara Sieppi käyvät läpi vuoden 2018 Enbuske, Veitola & Salminen -haastattelun

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 8.2. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat