Kirk keksi vahingossa juhlavan vessaperinteen – tältä näyttää koristeellinen "joulubajamaja"

Kirk keksi vahingossa vessaperinteen – koristeltu"joulubajamaja"tuo iloa 2:05
Kirk keksi vahingossa vessaperinteen – koristeltu "joulubajamaja" tuo iloa naapurustolle

Koristeltu "bajamaja" tuo iloa naapurustolle Arizonassa.  

Jouluvalot ovat monille tuttu näky, mutta tällä kadulla yksi koriste on yli muiden. Yli kaksimetrinen bajamaja ilahduttaa asukkaita naapurustossa Yhdysvalloissa.

Kirk keksi vahingossa bajamajaperinteen

Festarivessan vuokrannut Kirk Erickson oli samalla asialla jo vuonna 2020 – tosin tahtomattaan! Hänen naapurinsa rakensi tuolloin uima-allasta. Remonttityömaalle ilmestyi Kirkin kauhuksi muovivessa.

Kirk halusi "pelastaa joulun" ja anoi somessa apua hirvityksen koristelemiseen.

Kansa innostui. Vessakopperoon alkoi Kirkin anomuksen myötä ilmaantua valoja ja erilaisia koristeita. Itse asiassa bajamaja oli lopulta niin suosittu, että Kirk vuokrasi vuonna 2021 samanlaisen – ja asetti sen oman talonsa eteen!

Naapurit olivat ilmeisesti kaivanneet klosettia, sillä tähänkin bajamajaan alkoi ilmestyä valoja. Katso video vessasta jutun alusta!

Tarpeita ei jouluvessaan tehdä – Kirk soisi yhden poikkeuksen

Kansa ihailee illasta toiseen vessakopperoa, jossa on jopa vessapaperirullan muotoisia koristuksia. Perhekuviakin otetaan.

Kirkin mukaan vessaa ei kuitenkaan ole käytetty niin sanottuun varsinaiseen tarkoitukseensa. Joulun tärkeimmälle vieraalle mies soisi tämänkin ilon.

– Joulupukki paitsi huomaa talomme paremmin, mutta tämä myös antaa pienen hengähdystauon pitkälle matkalle jouluaattona!

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat