Viisi helppoa tapaa joulutorttujen taitteluun – osaatko jo tehdä palmikko- ja snautseritortut?
MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa vinkattiin erilaisia tapoja joulutorttujen taitteluun. Oletko sinä jo testannut näitä?
Videolla: Viiden jälkeen -ohjelmassa nähtiin viisi taitteluvinkkiä joulutorttuihin. Osaatko jo nämä?
Kuten MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla perjantaina kerrottiin, joulutortut kuuluvat monen suomalaisen joulukauteen. Perinteiset tähtitortut luumuhillolla ovat toki aina mainio valinta, mutta joskus torttuja saattaa tehdä mieli hieman tuunata. Joulutortuista voikin loihtia sekä suolaisia että makeita versioita, vinkkasi Hellapoliisina tunnettu Kati Jaakonen Viiden jälkeen -ohjelmassa.
– Joulutortut voivat olla muutakin kuin luumumarmeladeilla täytettyjä tähtitorttuja. Jouluun vahvasti yhdistetyt tortut voidaan tarjoilla ympäri vuoden, kun muutat hieman muotoa ja tuunaat täytteitä mielesi mukaan, Kati sanoo.
Joulutorttujen täytteiden lisäksi myös joulutorttujen muotoa voi tuunata. Oletko sinä testannut palmikkotorttuja, enkelitorttuja tai snautseritorttuja? Videolta näet 5 erilaista tapaa joulutorttujen taitteluun!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka