Mainos

Kirjolohilaatikko

  • 8-10 keitettyä perunaa
  • 1 sipuli
  • 1 kirjolohen filee (n. 400 g)
  • 1 rkl kuivattua tilliä
  • 1 tl suolaa
  • sitruunapippuria
  • 1-1 ½ dl ruoanvalmistuskermaa

Kuullota hienonnettu sipuli tai kypsennä sitä hetki mikrossa. Leikkaa kirjolohi fileestä viipaleita. Levitä voideltuun uunivuokaan kerroksittain viipaloituja perunoita ja kalaa.

Ripottele väliin mausteita ja sipulia. Kaada kerma päälle ja kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia. Mikrossa ruoka kypsyy n. 15 minuutissa. Kokeile kypsyyttä välillä.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.