Kirjolohilaatikko

  • 8-10 keitettyä perunaa
  • 1 sipuli
  • 1 kirjolohen filee (n. 400 g)
  • 1 rkl kuivattua tilliä
  • 1 tl suolaa
  • sitruunapippuria
  • 1-1 ½ dl ruoanvalmistuskermaa

Kuullota hienonnettu sipuli tai kypsennä sitä hetki mikrossa. Leikkaa kirjolohi fileestä viipaleita. Levitä voideltuun uunivuokaan kerroksittain viipaloituja perunoita ja kalaa.

Ripottele väliin mausteita ja sipulia. Kaada kerma päälle ja kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia. Mikrossa ruoka kypsyy n. 15 minuutissa. Kokeile kypsyyttä välillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja