Kirjan kansikuvitus huvittaa somessa: ”Jos edes yhdeltä naiselta olisi kysytty neuvoa…”

Kirjan kannen "moderni" kuvitus nauratti Twitter-käyttäjiä.

Yllä olevalla videolla asiaa kuukautisista.

Kustannusyhtiö Penguin Booksin tuoreessa projektissa taiteilijat ovat saaneet mahdollisuuden luoda sataan kirjaklassikkoon uudet, modernit kannet.

Yksi kirjan kansista on kuitenkin herättänyt erityistä huomiota Twitterissä.

Brittijournalisti Georgina Lee twiittasi kuvan G. K. Chestertonin Mies, joka oli torstaina -teoksen uudesta kansikuvasta. Jokainen nainen tunnistanee ongelman välittömästi.

"Tyypit, olisitte välttäneet tämän kommelluksen, jos edes yhdeltä naiselta olisi kysytty neuvoa suunnitteluprosessin aikana", Lee twiittasi. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Twiitillä on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Dynamiitteja vai tamponeja?

Kirjainyhdistelmällä TNT varustetut pötköt on luonnollisesti tarkoitettu esittämään dynamiitteja, mutta ongelma piilee siinä, että pelkkä räjähdysainetta symbolisoiva kirjainyhdistelmä ei riitä tekemään visiosta totta.

Dynamiittipötköjen sijaan kuvitus muistuttaa erehdyttävästi tamponeja.

Twitterissä pohditaankin, miten kukaan ei voinut huomata yhdennäköisyyttä tamponeihin, kun kaikki Twitterissäkin sen huomasivat.

"Kunpa tämä romaani julkaistaisiin sarjana kuukausittain." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"En käytä tätä brändiä. Onko TNT parempi kuin Tampax?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Onneksi tämä sekaannus oli näin päin", eräs twiittaaja huomautti.

"Olet tietenkin oikeassa. On noloa mennä räjäyttämään pientä vuorenrinnettä ja huomata tuoneensa tamponeja mukanaan", Lee vastasi.

Scary Mommy -sivustolla huomautetaan, että vaikkei kyseisen kirjan kuvituksesta vastanneen taiteilijan henkilöllisyyttä ole paljastettu, koko projektia on kuitenkin valvonut nimenomaan nainen, Coralie Bickford-Smith Penguin Books -yhtiöstä.

Lue myös:

    Uusimmat