Kirjailija: Prinssi Harry ottaa tulevassa kirjassaan herttuatar Camillan syyniinsä ja syventää kuilua prinssi Williamin kanssa

Seuraako prinssi Harry äitinsä Dianan jalanjäljissä? 1:36
Kuninkaallisuusasiantuntija Satu Jaatinen käsitteli viime vuonna MTV Uutisten haastattelussa sitä, seuraako prinssi Harry äitinsä Dianan jalanjälkiä

Kirjailija kertoo, että prinssi Harry ottaa tulevassa kirjassaan sekä isänsä että äitipuolensa tikunnokkaan.

Prinssi Harry työstää parhaillaan omaelämäkertaa, jonka on määrä tulla kaiken kansan luettavaksi loppuvuonna 2022.

Kuninkaalliskirjailija ja Vanity Fairin ex-toimittaja Tina Brown kertoo Mirrorille, että prinssi ottaa tulevassa paljastuskirjassaan tikunnokkaan sekä isänsä prinssi Charlesiin että äitipuolensa herttuatar Camillan.

Brownin mukaan prinssi Harry "ei voi sietää" isänsä vaimoa, eikä myöskään halua, että tästä tulee kuningatar.

Brown väittää myös, että tuleva omaelämäkerta tulee syventämään kuilua Harryn ja tämän veljen prinssi Williamin välillä. Kirjailijan mukaan veljesten välit ovat huonot.

Mikäli väitteet ovat totta, tulee soppa prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin sekä hovin välillä todennäköisesti sakenemaan entisestään.

Page Six kuitenkin uutisoi viime kuussa, ettei prinssi Harryn kirja tule olemaan hyökkäys kuninkaallista perhettä kohtaan, ja ettei hänellä ole aikomuksena käydä esimerkiksi kuningatar Elisabetin kimppuun. 

Mirror kertoo, että Harryn uskotaan saaneen kyseisestä kirjasta 15 miljoonan punnan, eli noin 17, 9 miljoonan euron ennakkomaksun.

Lue myös:

    Uusimmat