Lähde: Royal Ascotin ykkösjuoru on kuningatar Camillan hyytävä suhde Harryyn ja Meghaniin – yksi teko katkaisi kamelin selän

Kuningas Charles ja Camilla taistelivat rakkautensa tähden vuosisadan skandaalin läpi 5:16
Kunkkukorneri-vodcastissa arvioidaan, että kuningas Charlesin ja kuningatarpuoliso Camillan rakkaustarina saattaa osaltaan olla väärin ymmärretty rakkaustarina

Kuningatar Camillan suhde prinssi Harryyn ja herttuatar Meghaniin huononi lähteiden mukaan entisestään Spare-elämäkerran julkaisun jälkeen.

Perinteinen brittiläinen eliittitapahtuma Royal Ascot -laukkakilpailu järjestetään jälleen 20.-24. kesäkuuta Ison-Britannian Berkshiressa. Tapahtumaan osallistuu perinteisesti useita brittiläisiä silmää tekeviä seurapiirijulkimoita sekä myös kuninkaallisia. 

Kyseessä on tapahtuma, joka oli yksi edesmenneen kuningatar Elisabetin  suosikeista, ja perinteisiin nojaten myös kuningas Charles, kuningatar Camilla  sekä ainakin prinssi William  sekä prinsessa Catherine  kuninkaallisesta ydinperheestä osallistuvat Royal Ascotiin. 

Pariskunta, jota puolestaan ei tässäkään brittiläisessä kuninkaallisten merkkitapahtumassa nähdä, ovat prinssi Harry  sekä herttuatar Meghan. Tästä huolimatta herttuapari oli kuitenkin Page Sixin mukaan tapahtumassa kaikkien huulilla, varsinkin kuninkaallisessa aitiossa. 

– Kuninkaallisessa aitiossa juoruttiin, kuinka iloisia kaikki olivat siitä, että Meghan ja Harry eivät olleet täällä, lähde kertoo. 

Sisäpiiriläisen mukaan keskustelu kävi kiivaana varsinkin siitä, kuinka hyytävän jäiset välit kuningatar Camillalla ja herttuaparilla tällä hetkellä olisi. 

– Camillan ystävät kertovat, että hän on yhä raivoissaan Harrylle ja Meghanille, lähde kertoo. 

Tiedon mukaan Camilla olisi erittäin vihainen Harrylle siitä, että tämä kutsui Camillaa "ilkeäksi äitipuoleksi" Spare-elämäkerrassaan, joka julkaistiin tammikuussa. 

– Camilla kertoo Charlesille, että he saavat hänet tuntemaan olonsa epämukavaksi, ja Charles rakastaa häntä ehdoitt. Charles teki Camillasta kuningattaren ja valitsee hänen hyvinvointinsa aina heidän sijastaan, lähde lisää. 

Lähteen mukaan Camilla kuitenkin tiedostaisi myös Charlesin rakkauden kuopustaan Harrya kohtan ja tietäisi sen johdosta olla menemättä itse liian pitkälle. 

– Kaikki syyttävät sotkusta Meghania. 

Joidenkin spekuloijien mukaan Camilla olisi kuitenkin näpäyttänyt Meghania valitsemalla ylleen Royal Ascotiin Diorin asun. Meghanin ja Diorin huhuttiin alkuviikosta suunnittelevan merkittävää yhteistyösopimusta, mutta muotitalo kuitenkin torppasi huhut. 

Harry osallistui isänsä Charlesin kruunajaisiin Lontoossa 6. toukokuuta, ja kyseessä on tiettävästi viimeisin kerta, kun hän on ollut tekemisissä kuninkaallisten sukulaistensa kanssa. Lähteiden mukaan Harry ei kuitenkaan välttämättä tavannut kruunajaisviikonlopun aikana lainkaan isäänsä tai isoveljeään Williamia kasvotusten. 

Kruunajaisten jälkeen Harry on vieraillut muutamaan otteeseen Lontoossa osallistuakseen oikeudenkäynnin kuulemisiin, jossa brittiläisten iltapäivälehtien julkaisijaa Mirror Group Newspapersia syytetään laittomien tiedonkeruutapojen käytöstä, kuten muun muassa puhelimien hakkeroinnista. Kanteen nostajina ovat toimineet useat brittikuuluisuudet, joista yksi on prinssi Harry. Lähteiden mukaan Harry ei olisi tavannut perhettään näilläkään reissuilla. 

Harry ja Meghan vetäytyivät kuninkaallisesta elämästään alkuvuodesta 2020. He asuvat Yhdysvaltojen Kaliforniassa lastensa Archien, 4, ja Lilibetin, 2, kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat