Mainos

Kipeä paljastus vaatteiden kokomerkinnöistä – 27-vuotias julkaisi hämmentävän kuvan

Deena Shoemakeria on vain yksi, mutta silti hänen housujensa koko vaihteli.

Deena Shoemaker siivosi vaatekaappiaan, kun hän törmäsi outoon ilmiöön omissa vaatekappaleissaan. Nuoria naisia työkseen ohjaavaa Shoemakeria on vain yksi, mutta silti hänen housujensa koko vaihteli dramaattisesti koosta 36 aina kokoon 44.

Shoemaker muisti välittömästi kaikki huolet, joita monilla nuorilla on painostaan ja koostaan, kertoo Huffington Post.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

27-vuotias Shoemaker pukeutui kaikkiin housuihinsa ja julkaisi niistä havainnekuvan Facebookissa.

– Amerikka, anna kun kerron, miksen ole iloinen. Sinä photoshoppaat malleja ja näyttelijöitä ja läpsäiset heidät kauneuslehtien kanteen. Tässä vaiheessa on jo yleisesti tiedetty totuus, että valehtelet meille, eivätkä nuo ole aitoja kuvauksia ihmiskehosta. Voin todistaa tämän tytöille melko helposti, yksinkertaisesti näyttämällä, miten Photoshop toimii, hän kirjoitti.

– Mutta kun muutatte tytön housukoon koosta 9 kokoon 16 ja nimeätte sen ”pluskokoiseksi”, miten minun pitäisi taistella tätä vastaan? Kuvanmuokkaus on oma asiansa, mutta miten odotatte minun vakuuttavan tytöille, että vaatteiden sisään printatut numerotkin ovat valheita? Miten odotatte minun vakuuttavan tytölle, ettei hänen tarvitse jättää iltapalaa väliin seuraavan kuukauden ajan, koska ei hänen housujensa koko oikeasti suurentunut seitsemää numeroa?

Shoemaker on raivoissaan siitä, että tytöille tuputetaan tiettyä vaatekokoa kauneuden ja ihanuuden mallina, mutta tuo sama koko voidaan vaihtaa koska tahansa johonkin toiseen. Samalla hän muistuttaa, ettei vaatteen koko määrittele ihmisen kauneutta, luki kokolapussa sitten 34 tai 50.

– Vaatteidenne sisään printattu koko on vaateteollisuuden subjektiivinen näkemys, ja se vaihtelee nopeasti. Lakatkaa uskomasta sosiaalisiin normeihin siitä, kuka ja mitä teidän tulisi olla. Olette ihastuttavia ja teitä rakastetaan. Juuri sellaisena, kuin olette.

Kuvaa ja tekstiä on jaettu kymmeniä tuhansia kertoja.

***

2:26

0:40

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.