Kinastelu jatkuu: Petteri Orpo vastasi Antti Rinteen syytöksiin kirpeällä tviitillä – "Rinne ei ole vaivautunut perehtymään"

Puoluejohtajat Antti Rinne (sd.) ja Petteri Orpo (kok.) ovat olleet sanasodassa talouspolitiikkaan liittyen.

Hallitusneuvottelujen ulkopuolelle jätetyn kokoomuksen puheenjohtaja Orpo on kritisoinut muodostumassa olevaa hallituspohjaa ja pelännyt hallitusneuvottelujen johtavan liian löysään talouspolitiikkaan.

Orpon mukaan Säätytalolla olevat puolueet eivät ole vielä esittäneet tehokkaita keinoja työllisyysasteen tai talouskasvun nostamiseen, mikä taas voi johtaa velkaantumiseen, jos vaalilupauksista ei tingitä.

Neuvotteluja vetävä SDP-pomo Antti Rinne torjui tänään Orpon talouspelot ja syytti kokoomusta epäselvästä talouslinjasta neuvotteluita edeltäneissä hallitustunnusteluissa.

–  Petteri Orpolta ja hänen puolueensa muilta talouspolitiikan asiantuntijoilta tuli kahta erilaista linjaa, joista ei päässyt selville, mikä on kokoomuksen linja. Se on vähän heikkoa johtamista, Rinne sanoi.

Petteri Orpo: "Kokoomuksella on yksi linja"

Hyvin pian Rinteen kommenttien uutisoinnin jälkeen Orpo vastasi syytöksiin Twitterissä.

– Kokoomuksella on yksi linja ja se on kirjoitettuna vaaliohjelmaamme. Rinne ei ole vaivautunut perehtymään, vaikka jo Veronmaksajien paneelissa annoin paperit hänelle, Orpo kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat