Kimi Räikkösen tallikaverilta lohduton arvio Alfa Romeon tilanteesta

Antonio Giovinazzi uskoo, että hänen tai Kimi Räikkösen on vaikea yltää tällä kaudella pisteille ilman muiden ongelmia.

Alfa Romeo on kolmen ensimmäisen GP-viikonlopun jälkeen yksi kolmesta nollan pisteen tallista. Räikkönen ajoi kolme viikkoa sitten Imolassa ruutulipulle sijalla yhdeksän, mutta kisan jälkeen langetettu 30 sekunnin aikasakko pudotti hänet lopputuloksissa 13:nneksi.

Tallin toistaiseksi paras tulos on Räikkösen Bahrainissa saavuttama 11. sija. Giovinazzi uskoo, että hänen 12. sija viikon takaisessa Portugalin GP:ssä oli melko täsmällinen osoitus siitä, mistä C41-autolla on normaalioloissa edellytyksiä taistella.

– Olimme Portugalissa aika-ajoissa sijalla 12, ja sijoituksemme kilpailussa oli sama 12:s. Tällä hetkellä tämä on se, missä olemme. Erityisesti, kun kisa oli kokonaisuudessaan siisti eikä kukaan keskeyttänyt edeltämme, Giovinazzi sanoi Espanjassa RaceFansin mukaan.

Giovinazzi selvisi Portugalin GP:n ensimmäisellä kierroksella säikähdyksellä, kun Räikkönen ajoi Portimãon radan pääsuoralla hänen peräänsä ja joutui keskeyttämään. Räikkönen oli kisan ainoa keskeyttäjä.

– Olemme paljon paremmassa tilanteessa kuin viime vuonna, mutta emme silti riittävän hyvässä taistellaksemme pistesijoista.