Kimi Räikkösen tallikaveri halusi matkia ”Jäämiestä” – sai nyt tivailua onnistumisestaan

Kimi Räikkönen muodostaa tällä kaudella kuljettajakaksikon Alfa Romeolla yhdessä italialaisen Antonio Giovinazzin kanssa. Ennen kauden alkua tulokaskuski Giovinazzi ilmoitti kunnianhimoisesti yrittävänsä matkia ”Jäämiestä” eli Räikköstä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Azerbaidzhanin GP suorana 26.-28.4.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Azerbaidzhanin GP klo 15.10, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

F1-kauden alla talvitesteissä Giovinazzi sanoi, että hän yrittää ajaa mahdollisimman samalla tavalla kuin Räikkönen, mitä kautta hän pystyisi auttamaan insinöörejä auton kehitystyössä.

Alkukaudella Räikkönen on napsinut pisteitä tasaiseen tahtiin, kun taas Giovinazzi on ollut ongelmissa. Italialaiskuljettaja ei ole napannut vielä yhden yhtään pistettä.

Giovinazzilta kysyttiin ennen Azerbaidzhanin Bakun viikonloppua siitä, miten hän on onnistunut tavoitteessaan ja että onko tavoite vaikuttanut hänen suorituksiinsa?

– En usko, että se on vaikuttanut. Olimme nopeita Melbournessa ja koin vain ongelmia heti kisan ensimmäisessä mutkassa. Bahrainissa olin puoli sekuntia Kimin perässä ja Kiinassa… se oli vain vaikea viikonloppu. En usko, että tuo on ollut mikään isoin ongelma, Giovinazzi mietti lehdistötilaisuudessa, jatkaen aiheesta:

– Totta kai, Kimillä on hyvin erilainen ajotyyli, mutta jos rehellisiä ollaan, niin olen samalla suunnalla. Minun pitää vain jatkaa töitä ja uskon, että onni on myös jossain vaiheessa meidän puolellamme. Sitä kautta tulokset myös tulevat.

Räikkönen on pitänyt Alfa Romeon lippua yllä, sillä hän on kerännyt kolmesta kisasta jo 12 pistettä. Alfa Romeo on tällä hetkellä valmistajien sarjassa viidentenä.

Lue myös:

    Uusimmat