Kimi Räikkösen taistelu menossa huolestuttavaan suuntaan: ”Ei vain riitä vauhti enempään”

Kimi Räikkösen Alfa Romeo -talli tuli F1-kauteen vahvasti, mutta yhä tiukentuvassa kehityskilpailussa kaivattaisiin nyt kunnon vastausta muiden parantaessa autojaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Räikkönen jäi lauantaina Espanjan GP:n aika-ajoissa 14:nneksi. Tällä kertaa kymmenen parhaan joukkoon olisi vaadittu liki puoli sekuntia parempi aika.

– Ei ollut vain vauhtia riittävästi. Ehkä auto oli vähän vaikeampi kuin aamulla. Teimme kuitenkin nopeimman aikamme koko viikonloppuna, muttei vain riitä vauhti enempään, Räikkönen tunnusti C Morelle.

– Tietenkin joka rata ja viikonloppu ovat erilaisia, mutta enemmän tarvitaan downforcea, jotta pystyy mennä lujempaa. Mutta se on nyt, mikä on. Katsotaan, jos jossain kohtaa keksitään taas jotain, hän jatkoi.

Tallikaveri Antonio Giovinazzin aika-ajot päättyivät tällä kertaa jo ykkösosioon. Italialainen oli vasta 18:s.

Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur sai perjantaina C Moren haastattelussa, että tiimin periaatteena on parantaa vähitellen kisasta toiseen.

– Kaikki tuovat päivityksiä, mutta pidämme saman lähestymistavan kuin viime vuonna ja yritämme tuoda uusia osia jokaiseen kisaan emmekä ota yksittäistä isoa askelta, mikä johtuu lähinnä yhtiön koosta ja luonteesta, Vasseur taustoitti.

– Meillä on päivityksiä Barcelonaan, seuraavaan kisaan ja sitä seuraavaan, ranskalaispomo jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat