Kimi Räikkönen ennakoi merkittävää F1-käännettä: "Tuntui todella oudolta"

Alfa Romeo -talli on ajautunut viime F1-kisoissa luisuun ja Kimi Räikkösen alkukaudella kaasuttelemat pistesijat ovat olleet muisto vain. Suomalaiskuski ennakoi kuitenkin merkittävää käännettä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Ranskan GP suorana 21.-23.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Ranskan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Räikkönen ajoi pisteille kauden neljässä ensimmäisessä kisassa sijoilla 8, 7, 9 ja 10. Sen jälkeen on ollut vaikeaa, ja viimeiset kolme kisaa ovat tuoneet sijat 14, 17 ja 15. Samalla tallin toinen kuski Antonio Giovinazzi on yhä ilman ensimmäistäkään MM-pistettä.

– Tuoreeltaan meillä oli vaikeuksia pidon kanssa ja siksi meillä ei ollut tarpeeksi vauhtia, Räikkönen sanoi GPFans-sivuston mukaan.

Viimeisin kisa käytiin Kanadassa.

– Jotkut mutkat olivat ok, kun taas toisissa auto tuntui todella oudolta. Saamme joitain uusia osia autoon Ranskaan, ja sen pitäisi auttaa meitä saamaan takaisin suorituskyvyn, joka meillä oli kauden alussa, Räikkönen ounasteli.

Ranskassa kilpaillaan tällä viikolla. Alfa Romeon tallipäällikkö Fred Vasseur korosti, että tiimin täytyy tehdä vähemmän virheitä ja työskennellä kovempaa saadakseen autosta täyden potentiaalin irti. Vasseurin mukaan suurin osa kehitysosista on tulossa seuraaviin kisoihin.

– Olen varma, että pystymme palauttamaan nopeuden, jota näytimme aiemmin kaudella, ja palaamaan taisteluun pisteistä, Vasseur kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat