Kimi Räikkönen paljastaa: Autoon uusia osia ja toivottavasti lisää vauhtia

Kimi Räikkönen kertoi torstaina, että hänen autoonsa on tulossa uusia osia, jotka toivottavasti parantavat vauhtia Brasilian F1-kisassa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Brasilian GP suorana 15.-17.11.
Pe: 1. harjoitukset klo 15.55, 2. harjoitukset klo 19.55
La: 3. harjoitukset klo 16.55, aika-ajot klo 19.55, ennakkotunnelmat klo 19.00
Su: Brasilian GP klo 19.05, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Räikkönen napsi kauden ensimmäisistä 12 kisasta pisteitä tasaisesti ja kesätauolle lähdettäessä pisteili näytti mukavaa lukemaa 31. Sen jälkeen on ajettu seitsemän kisaa, ja Räikkösen saldo on edelleen sama 31.

Tallikaveri Antonio Giovinazzi on saanut kesätauon jälkeen sentään kolme pistettä, mutta Alfa Romeon lupaava alku on vaihtunut melkoiseen rämpimiseen. Räikkösen mukaan tiimin työntekijät eivät ole tästä alistuneet.

– Ei se mitenkään oikeastaan näy. Tietenkin kaikki olisivat iloisempia, jos menisi paremmin, mutta se on osa tätä lajia, eipä muuta, Räikkönen sanoi.

Räikkönen ja Antonio Giovinazzi jatkavat ensi kaudellakin Alfalla, joten hyvät tulokset Brasiliasta ja Abu Dhabin päätöskisasta tekisivät hyvää ensi vuotta ajatellen.

– Koitetaan ja parantaa ja uusia osia tuodaan, niin katsotaan jos ne auttaisivat vähän, Räikkönen kertoi.

– Toivottavasti pystytään taistelemaan siellä kympin sakissa. Viime kisa oli sinänsä positiivisempi, mutta ei ihan silti vauhti riittänyt, Räikkönen totesi.

Hän oli edelliskisassa 11:s.

Lue myös:

    Uusimmat