Mainos

Kimi Räikkösen naapurit valittivat turhaan – kohuttu motocross-rata sai puhtaat paperit

1:04

Formulatähti Kimi Räikkösen rakennuttama motocrossrata ei tarvitse ympäristölupaa. Asian on linjannut Kirkkonummen rakennus- ja ympäristölautakunta. Rata on herättänyt närää naapurustossa.

Kirkkonummen rakennus- ja ympäristölautakunta totesi eilisiltaisessa kokouksessaan, että Kimi Räikkösen rata ei tarvitse ympäristölupaa, koska kyse on pienestä radasta, jota ei ole rakennettu varsinaista harjoittelua ja kilpailuja varten vaan lähinnä virkistyskäyttöön.

Lautakunta myös näkee, että radasta ei aiheudu kohtuutonta rasitusta naapurustolle.

– Rata ei tarvitse ympäristölupaa eikä muitakaan lupia. Selvitystemme perusteella meillä ei ole tarvetta puuttua sen toimintaan, lautakunnan varapuheenjohtaja Päivi Parviainen toteaa MTV Uutisten haastattelussa.

Motocrossrata on herättänyt närää Kirkkonummella. Naapuruston mukaan radan melu on häiritsevää, se saattaa pilata maaperää ja sen toiminta edellyttäisi ympäristölupaa.

– Rata on hyvin siellä tontin keskellä, eikä siellä ollut mittausten perusteella mitään meluhaittoja, Parviainen kertoo.

Rakennus- ja ympäristölautakunnan puheenjohtaja Corinna Tammenmaa muistuttaa, että lautakunnan päätös on valituskelpoinen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.