Kimi Räikkösen korvaaja haluaa aiheuttaa ongelmia Ferrarilla – "Se olisi vain hyvä merkki minulle"

Ferrarin uusi tallipäällikkö Mattia Binotto täräytti suoria linjauksia pöytään, kun hän myönsi Sebastian Vettelin olevan tallin ykköskuljettaja ensi kaudella. Kimi Räikkösen paikan Ferrarilla perinyt Charles Leclerc haluaa kuitenkin aiheuttaa ”vaikeuksia” Binottolle.

Talvella Ferrarin uudeksi tallipäälliköksi nimitetyn Binotton mukaan italialaistalli tähtää siihen, että Vettel pystyisi voittamaan kuljettajien maailmanmestaruuden. Tavoitetta metsästäessä Vettel menee arvojärjestyksessä edelle ”tietyissä tilanteissa”.

Leclerc suhtautuu realistisesti siihen, mikä hänen lähtökohtansa on uudessa tallissa.

– Olen iloinen, jos totun autoon nopeasti. Mutta fakta on se, että minulla on edessä vasta toinen kausi F1:ssä. Minulla on vielä paljon opittavaa, Leclerc totesi Sky Sportsin mukaan.

– Tässä on vielä pitkä matka edessä, mutta yritän olla valmis heti ensimmäisessä kisassa. Jos Mattialla on ongelmia hallita kahta nopeaa kuskia, niin se olisi vain hyvä merkki minulle, Leclerc viittasi Binotton aiempiin kommentteihin ykköskuskiasetelmaan liittyen.

– Haluan keskittyä itseeni ja yritän kehittyä joka kerta, kun pääsen ajamaan. Tässä puhutaan kärkitallista ja ympäristö on erilainen, missä olin aiemmin. Kyse on mukautumisesta, Leclerc pohdiskeli.

Lue myös:

    Uusimmat