Kimi Räikkösen Alfa Romeo -tallissa käynnissä hämmentävä iskujenvaihto – "En voi syyttää itseäni mistään"

Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeo -tallin sisällä kuohuu suomalaisveteraanin F1-uran loppusuoralla, kun ensi kauden kuskipaikalta syrjäytetty Antonio Giovinazzi ja tiimipomo Frederic Vasseur ovat vaihtaneet iskuja mediassa. 

Giovinazzi sai alkuviikolla ikäviä uutisia, kun Alfa Romeo tiedotti tehneensä sopimuksen ensi kaudesta italialaiskuskin sijaan kiinalaisen Guanyu Zhoun kanssa. Tämän jälkeen Giovinazzi kommentoi, että "raha sanelee säännöt" F1-sarjassa viitaten Zhoun tallille tuomaan sponsoripottiin. 

Giovinazzin kommentit tavoittivat Vasseurin, joka arvosteli kuljettajaansa suorasanaisesti asenneongelmasta ja ammattimaisuuden puutteesta. 

Asia ei jäänyt tähän, sillä Giovinazzi jatkoi kiistan käsittelyä julkisesti torstaina. 

– Mielestäni asenteeni on ollut aina ammattimainen. En ole vielä keskustellut hänen (Vasseurin) kanssaan, mutta en mielestäni voi syyttää itseäni mistään, yhden MM-pisteen kauden aikana kerännyt Giovinazzi kommentoi. 

– Ei ole todellakaan helppoa jättää hyvästejä, mutta olen tyytyväinen omista suorituksistani. Olen parantanut koko ajan näiden kolmen vuoden aikana. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Giovinazzi siirtyy seuraavaksi Formula E -sarjaan. Yhteys Ferrariin pysyy vahvana. 

– Keskustelemme vaihtoehdoista ensi kaudelle. Ferrari osallistuu tiimillään WEC-kestävyyssarjaan vuonna 2023, mutta siitä ei ole vielä tarkempia tietoja. Nautin varmasti Formula E:stä, mutta yritän jatkaa yhteistyötäni Ferrarin kanssa ensi vuonna. 

Lähde: grandpx.news

Lue myös:

    Uusimmat