Kimi Räikkösen Alfa Romeo -tallissa käynnissä hämmentävä iskujenvaihto – "En voi syyttää itseäni mistään"

4:52
Formulasirkuksessa käsiteltiin Antonio Giovinazzin kolme vuotta kestänyttä jaksoa Kimi Räikkösen tallitoverina viime lokakuussa.

Kimi Räikkösen edustaman Alfa Romeo -tallin sisällä kuohuu suomalaisveteraanin F1-uran loppusuoralla, kun ensi kauden kuskipaikalta syrjäytetty Antonio Giovinazzi ja tiimipomo Frederic Vasseur ovat vaihtaneet iskuja mediassa. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Abu Dhabin GP 10.12.12.

Pe: 1. harjoitukset klo 11.25, 2. harjoitukset klo 14.55

La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00

Su: Abu Dhabin GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Giovinazzi sai alkuviikolla ikäviä uutisia, kun Alfa Romeo tiedotti tehneensä sopimuksen ensi kaudesta italialaiskuskin sijaan kiinalaisen Guanyu Zhoun kanssa. Tämän jälkeen Giovinazzi kommentoi, että "raha sanelee säännöt" F1-sarjassa viitaten Zhoun tallille tuomaan sponsoripottiin. 

Giovinazzin kommentit tavoittivat Vasseurin, joka arvosteli kuljettajaansa suorasanaisesti asenneongelmasta ja ammattimaisuuden puutteesta. 

Asia ei jäänyt tähän, sillä Giovinazzi jatkoi kiistan käsittelyä julkisesti torstaina. 

– Mielestäni asenteeni on ollut aina ammattimainen. En ole vielä keskustellut hänen (Vasseurin) kanssaan, mutta en mielestäni voi syyttää itseäni mistään, yhden MM-pisteen kauden aikana kerännyt Giovinazzi kommentoi. 

– Ei ole todellakaan helppoa jättää hyvästejä, mutta olen tyytyväinen omista suorituksistani. Olen parantanut koko ajan näiden kolmen vuoden aikana. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Giovinazzi siirtyy seuraavaksi Formula E -sarjaan. Yhteys Ferrariin pysyy vahvana. 

– Keskustelemme vaihtoehdoista ensi kaudelle. Ferrari osallistuu tiimillään WEC-kestävyyssarjaan vuonna 2023, mutta siitä ei ole vielä tarkempia tietoja. Nautin varmasti Formula E:stä, mutta yritän jatkaa yhteistyötäni Ferrarin kanssa ensi vuonna. 

Lähde: grandpx.news

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja