Kimi Räikkönen vitsailee humalaisen gaalaesiintymisensä jälkipyykistä: ”Yhtään puhelua ei tullut, vaimollakin on kokemusta minusta"

Kimi Räikkönen vitsailee antamassaan haastattelussa, että Kansainvälinen autoliitto FIA on oikeastaan vastuussa Pietarin päätösgaalan huuruisista tapahtumista haluttuaan hänet väkisin mukaan juhliin.

Räikkönen herätti huomiota viime joulukuussa esiinnyttyään Pietarin FIA-gaalassa silmin nähden päihtyneenä. Hän ”joutui” mukaan juhlallisuuksiin sijoituttuaan F1-sarjassa kolmanneksi.

Lavalla harvinaisen hilpeästi esiintynyt Räikkönen näkyi myös monissa sosiaalisen median videoissa varsin kovassa iskussa.

Saksalaisen Motorsport-Totalin haastattelussa Räikköseltä kysytään, tuliko humalaisesta esiintymisestä palautetta FIA:n suunnalta.

– Ei mitään, ei yhtään puhelua. Ja miksi heidän pitäisi olla vihaisia? Loppujen lopuksi se meni niin, että he kutsuivat minut eikä se ole minun vikani. Ei siellä mitään pahaa tapahtunut, Räikkönen virnistää.

Räikkösen saapuminen lavalle halailemaan entistä tallikaveriaan Sebastian Vetteliä ja muita lavalla olleita saattoi hirvittää muita juhlavieraita, mutta F1-kuskin vaimo Minttu Räikkönen osasi ottaa asian huumorilla.

Haastattelun tehnyt toimittaja arvelee, että olisi itse saanut kotoa huutia vastaavasta käytöksestä, mutta Kimin kohdalla asia oli toisin.

– Joo, kaikki kunnossa. Hänellä on jo niin paljon kokemusta minusta, Räikkönen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat