Kimi Räikkönen vaatii Alfa Romeolta vastauksia heikosta vauhdistaan – "Kisat ovat olleet painajaismaisia"

Kimi Räikkösen ja Alfa Romeon vauhti on ollut viime kilpailuissa huolestuttavan kehnoa. Räikkönen jäi sunnuntaisessa Venäjän kisassa vasta sijalle 13.

Räikkösen kilpailu alkoi karmeimmalla mahdollisella tavalla, kun hän otti varaslähdön, minkä vuoksi häntä rangaistiin varikon läpiajorangaistuksella. Räikkönen otti sunnuntaisen kilpailun epäonnistumisen täysin omaan piikkiinsä.

– Kisa oli minun syyni, vaikka pääsimmekin turva-autojen myötä takaisin kisaan. Valitettavasti meillä ei vain ollut riittävästi vauhtia, Räikkönen toteaa Motorsportin mukaan.

Räikkösen ja Alfa Romeon kausi on lähtenyt kesätauon jälkeen hiljalleen alamäkeen. Vielä Unkarissa pisteille ajanut Räikkönen on neljässä viimeisessä kilpailuissa vain haaveillut pisteistä, sillä vauhti ei sinne asti ole riittänyt. Suomalaistähti vaatiikin vastauksia tallinsa huonoon vauhtiin.

– Meidän täytyy ymmärtää. Edelliset neljä kisaa ovat olleet painajaismaisia ja meidän täytyy ottaa selvää, mitä teemme väärin ja selvittää se. Kun mietin edellisiä kilpailuja, meillä on ollut oikeaa vauhtia vain Spassa. Muissa kilpailuissa olemme enemmän tai vähemmän taistelleet, Räikkönen toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat