Kimi Räikkösellä jälleen syytä hymyyn? – "Voidaan itse päättää, miten paljon laitetaan sitä"

Kimi Räikkösen ja Alfa Romeo -tallin käyrä on osoittanut edellisissä F1-kisoissa alaspäin. On kuitenkin tekijöitä, jotka puoltavat sitä, että kurssi nytkähtäisi viikonloppuna Kanadan GP:ssä nousuun.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
Pe: 1. harjoitukset klo 16.55,
2. harjoitukset klo 20.55
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Räikkönen ajoi kauden neljässä ensimmäisessä kisassa pistesijoille, tuloksina järjestyksessä sijat 8, 7, 9 ja 10. Viimeisissä kahdessa GP:ssä vuoden 2007 maailmanmestari on kuitenkin jäänyt reilusti pinnojen ulkopuolelle tuloksina sijoitukset 14 ja 17. 

– Yksi asia on, että nuo radat ovat kaikki olleet maksimi-downforcella. Olemme vähän perässä siitä, mitä haluttaisiin. Täällä (Kanadassa) ajetaan yleensä pienemmällä siivellä ja voidaan itse päättää oikeastaan, miten paljon siihen laitetaan sitä. Se on ainakin yksi asia, minkä pitäisi olla parempi, Räikkönen tuumailee C Morelle.

Räikkönen luonnehtii Kanadan Montrealia "semi-katuradaksi".

– Ei ole hirveästi mutkia; kaksi–kolme shikaania ja muutama mutka siihen perään. Paljon kanttareiden yli pitää ajaa ja ulostuloissa seinät ovat lähellä. Sinänsä aika hankala ja aika liukas rata. Katsotaan, miten sopii meidän autolle, mutta on hankala mennä lujaa ja läheltä valleja pitää mennä, Räikkönen niputti.

Lue myös:

    Uusimmat