Kimi Räikkönen laukoi lupaavaa tekstiä – paha rämpiminen vain väliaikaista?

Kimi Räikkönen urakoi Alfa Romeon ratissa Espanjan Barcelonassa järjestetyissä F1-testeissä keskiviikkona. Räikkönen kiersi radan 110 kertaa. Testien jälkeen Räikkönen antoi varsin lupaavaa tekstiä tallinsa kehityssuunasta.

Alfa Romeon osalta Barcelonan testit alkoivat nihkeästi, kun Ferrarin junioriohjelmaan kuuluva Callum Ilott täräytti sveitsiläisitalialaisen tallin auton seinään.

Keskiviikkona ajovuoron sai Räikkönen, joka ei hölmöilyihin syyllistynyt.

– Tiistain ongelmien jälkeen meidän piti hieman muuttaa ohjelmaamme, mutta onnistuimme silti käymään kaikki ne jutut läpi, joita halusimmekin, Räikkönen mietti Inside Racingin mukaan.

– Saimme kokeiltua hieman erilaisia rengassettejä ja kovuuksia, teimme säätötestejä ja laitoimme muutamia uusia osia autoon, joten tämä oli varsin kiireinen päivä, Räikkönen jatkoi.

Nimenomaan Barcelonassa Alfa Romeon suorituskyky jätti paljon kysymysmerkkejä ilmoille.

Sunnuntain ajetussa kisassa tallin kuskeista Räikkönen oli vasta 14:s. Italialaisella Antonio Giovinazzilla meni vielä huonommin, kun hän oli 16:s.

Räikkösen kommenttien perusteella testit palauttivat kuitenkin Alfa Romeon jälkeen oikealle tielle.

– Tuntuu siltä, että jos ajaisimme uudestaan Barcelonassa, olisimme nyt vahvempia mitä olimme silloin, Räikkönen sanoi itsevarmana.

Lue myös:

    Uusimmat