Kimi Räikkönen, 40, ei sulje pois uransa jatkumista – koronavirus tuo oman lusikkansa soppaan: "Tällä hetkellä mikään ei ole muuttunut"

Kimi Räikkönen sanoi italialaislehti Corriere della Seralle, ettei koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne ole ainakaan vielä muuttanut hänen tulevaisuudensuunnitelmiaan.

Jos F1-kausi menee kokonaan tärviölle pandemian vuoksi, olisi Räikkösen uran loppuminen sillä tavoin suuri sääli.

– Odotetaan, että löydämme tavan aloittaa kausi ja myös ajaa se loppuun. Jossain vaiheessa näemme, mitä tapahtuu, ja reagoimme sitten siihen. Tällä hetkellä mikään ei ole muuttunut minun kannaltani, Alfa Romeon veteraanikuski sanoi.

Tänä vuonna 41 vuotta täyttävä Räikkönen ei sulje pois uransa jatkumista myös kaudella 2021. Hänen nykyinen sopimuksensa on voimassa vain kuluvan kauden loppuun asti.

– Jatkan niin pitkään kuin minulla on hauskaa ja motivaatiota. Tällä hetkellä olen motivoituneempi kuin koskaan, Räikkönen latasi.

Sveitsiläistalli Alfa Romeossa vallitsevaa ilmapiiriä Räikkönen kuvaili Corriere della Seran haastattelussa hyväksi.

– Toisella kaudella tunnemme toisemme jo paremmin. He tietävät, mitä haluan ja mitä odotan saavani heiltä, Räikkönen kuvaili.

Kaikesta päätellen vuoden 2007 F1-mestari on tyytyväinen tilanteeseensa. Italialaislehti halusi kuitenkin tietää, minkä aikakauden formulat viehättäisivät häntä eniten, jos hän saisi vapaasti valita.

– On mahdotonta mennä ajassa taaksepäin. Olen onnellinen siitä, missä olen nyt, mistä lähdin ja mitä olen saavuttanut. Mutta jos se todella olisi mahdollista, menisin katsomaan, millaista F1 oli 70- ja 80-luvuilla, Räikkönen mietti.

Lue myös:

    Uusimmat