Kimi ja Minttu Räikkösen lapset ovat kasvaneet huimasti – someseuraajien huomio kiinnittyi kuitenkin täysin muuhun

Kimi ja Minttu Räikkösen äitienpäiväkuvat paljastavat, että pariskunnan lapset ovat kasvaneet hurjasti.

Myös F1-tähti Kimi Räikkönen perheineen vietti tänä vuonna äitienpäivää Suomessa. Sekä Kimi että hänen vaimonsa Minttu julkaisivat sunnuntaina suloisia äitienpäiväkuvia meren ääreltä.

Kuvat paljastavat, että äitinsä vierellä rantakalliolla poseeraavat 5-vuotias Robin ja pian kolme vuotta täyttävä Rianna ovat kasvaneet melkoisesti.

Monilla Minttu Räikkösen seuraajilla huomio kiinnittyi kuitenkin täysin muuhun – nimittäin rouva Räikkösen sandaaleihin.

– Ihanaa äitienpäivää, ihanat kengät sulla! eräs kehaisi.

– Saako kysyä, mistä kenkäsi ovat? useampi muukin uteli.

Formulavaimojen tyyliä seuraavalla Instagram-tilillä on selvitetty, että Minttu Räikkösen jalassa nähdyt rennot mutta näyttävät sandaalit maksavat yli 200 euroa. 

Samoissa hinnoissa pyörii ilmeisesti myös kuvissa nähty leopardi-kuosinen mekko, joka kuuluu lastenvaatemerkkinä tunnetun Gugguun mallistoon, jonka toiminnassa myös Räikkönen itse on mukana.

Minttu Räikkösellä on Instagramissa 180 000 seuraajaa. Hän ilahdutti talvella seuraajiaan antamalla heille mahdollisuuden kysyä mitä tahansa. Monet kysymyksistä koskivat myös Robinia ja Riannaa. Kysymyksiin vastatessaan Minttu tekikin yllättävän paljastuksen lapsistaan.

– Stooreihin tulee paljon kysymyksiä mitä kieliä meidän lapset puhuu. Keskenään puhuvat englantia, mutta meille vanhemmille suomea. Robin opiskelee myös saksaa, Räikkönen paljasti.

Lue myös:

    Uusimmat