Kim Kardashianin nimi Pete Davidsonin rinnassa ei olekaan tatuointi, vaan polttomerkki: "Hän halusi tehdä jotain todella erilaista"

Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista 6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Pete Davidsonin rintaa koristava Kim-teksti ei olekaan tatuointi, vaan polttomerkki.

Muun muassa Page Six uutisoi hiljattain, että koomikko Pete Davidsonin rintaan on tatuoitu tämän sydänkäpysen Kim Kardashianin etunimi.

Davidsonin Kim-tatuointi näkyy kuvassa, jonka tämä on väitetysti lähettänyt Kardashianin ex-aviomiehelle, rap-artisti Kanye Westille kaksikon julkisuuteen vuotaneen tekstiviestikeskustelun yhteydessä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tosi-tv-tähtenä tunnettu Kardashian vieraili hiljattain juontaja Ellen DeGenerisinThe Ellen DeGeneres Show -keskusteluohjelmassa. Kardashian paljasti ohjelmassa, että Davidsonilla on "vähän enemmän kuin kolme" häneen liittyvää tatuointia.

Kardashian sanoi pitävänsä heilansa parisuhdetatuointeja suloisina. Hän nimesi suosikikseen Davidsonin solisluun kohdalla olevan tekstitatuoinnin, jossa viitataan Kardashianin parhaillaan opiskelemaan ammattiin.

– Siinä lukee "Tyttöni on asianajaja". Se on todella söpö, tosi-tv-tähti sanoi.

Kardashian paljasti myös DeGeneresille, ettei Davidsonin rintaa koristava Kim-teksti olekaan tatuointi, vaan polttomerkki. Ajatus polttomerkkaamisesta oli ilmeisesti Davidsonin idea.

– Hän halusi tehdä jotain todella erilaista, Kardashian sanoi.

– Hän poistattaa parhaillaan tatuointeja käsivarsistaan ja kaulastaan. Joten hän sanoi vain "Haluan, etten pysty poistattamaan (polttomerkkiä) tai peittämään sitä. Se on kuin arpi", hän jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat