Kim Kardashianin esikoisen Northin, 7, nimissä julkaistiin maalaus, joka on kuin postikortista – somessa kohistaan erikoisesta teoksesta

0:36
Kendall Jenner ja Kim Kardashian loistivat Emmy-gaalan lavalla.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoinen North West on hämmästyttänyt ja kummastuttanut sosiaalisessa mediassa esittelemällään maalauksella.

Tositelevisiotähti Kim Kardashianin ja muusikko Kanye Westin esikoisen North Westin, 7, Instagram-tilille ilmestyi hiljattain kuva maalauksesta, joka on hämmästyttänyt somekansaa toden teolla. Lapsen sometilillä on esitelty vesiväriteosta, joka on varsin taidokkaalta näyttävän lopputuloksensa puolesta herättänyt laajaa spekulaatiota siitä, onko teos todella Nort Westin itsensä tekemä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mitä? Maalasiko hän tuon todella, eräs seuraaja ihmettelee maalauksesta julkaistujen kuvien kommenteissa. 

– Siis oikeasti, maalasiko hän tuon, toinen miettii. 

– Laulaja, tanssija, viihdetaiteilija, aktivisti ja nyt... maalari, kolmas summaa.

Palautteesta ja epäilyistä suivaantuneena North Westin äiti Kim Kardashian julkaisi omalla Instagram-tilillään tilityksen, jossa hän kertoi lapsensa osallistuneen parhaan ystävänsä kanssa "vakavalle öljymaalauskurssille" ja että hänen lapsensa on tehnyt paljon töitä kehittääkseen maalaustaitojaan.

Kardashian myös vakuuttaa, että hänen mukaansa kyseessä todella on Northin tekemä maalaus ja olevansa verisesti loukkaantunut, että somekansa on ajatellut toisin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

North West täyttää tulevana kesänä 8 vuotta. Hänen lisäkseen perheessä on kolme muutakin lasta: 2015 syntynyt Saint, 2018 syntynyt Chicago ja 2019 syntynyt Psalm

Kardashian ja West alkoivat tapailla vuonna 2012 ja he menivät naimisii vuonna 2014. Viime aikoina on uutisoitu laajalti parin olevan hakemassa avioeroa, mutta pariskunta itse ei ole vahvistanut uutista. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja