Kim Kardashian kävi terapeutin pakeilla ennen kuin esitteli Pete Davidsonin jälkikasvulleen: "Sinun täytyy vain tehdä niin kuin tuntuu oikealta"

Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen? 8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen?

Kim Kardashian paljasti, miten hän valmistautui tutustuttamaan kumppaninsa Pete Davidsonin lapsiinsa.

Seurapiiri- ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian vieraili taannoin Today-keskusteluohjelmassa, jossa hän perkasi ohjelman juontajien kanssa viimeaikaisia kuulumisiaan.

Kardashian kertoi haastattelussa yksityiskohtia muun muassa siitä, miten hän tutustutti kumppaninsa, koomikko Pete Davidsonin lapsiinsa Psalmiin, 3, Chicagoon, 4, Saintiin, 6, ja Northiin, 9.

Kardashianin mukaan Davidsonin ja hänen lastensa tutustuttamiseen liittyvät päätökset eivät olleet kevyitä. Hän sanoi odottaneensa kuukausia, ennen kuin esitteli heilansa jälkikasvulleen.

– Halusin ehdottomasti odottaa kuusi kuukautta, Kardashian paljasti.

Kardashian kertoi konsultoineensa muun muassa siskoaan Kourtney Kardashiania tutustuttamis-aiheeseen liittyen. Kourtney on itse ollut melko hiljattain samassa tilanteessa, sillä tämä tutustutti hänen ja ex-kumppaninsa Scott Disickin lapset nykyiseen kumppaniinsa Travis Barkeriin.

Kardashian kertoi käyneensä aiheen pohjalta keskusteluja myös muutaman terapeutin kanssa.

– Ajattelen, että se on kaikille erilaista. Eri asiat toimivat eri ihmisille, ja sinun täytyy vain tehdä niin kuin tuntuu oikealta ja yrittää olla mahdollisimman kunnioittava ja varovainen, Kardashian pohti.

Kardashian ja Davidson alkoivat tapailla lokakuussa 2021. Kaksikon suhde sai alkunsa, kun Kardashian vieraili Davidsonin luotsaamassa Saturday Night Live -ohjelmassa, jossa he vaihtoivat suudelman osana sketsiä.

Kardashian haki helmikuussa 2021 avioeroa ex-puolisostaan, rap-artisti Kanye Westistä. Kaksikon ero tuli voimaan maaliskuussa 2022. Ex-parilla on neljän lapsensa yhteishuoltajuus.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat