Marilyn Monroen museoitu mekko vaurioitui? Kim Kardashian käytti pukua taannoin muotigaalassa

Kim Kardashian saapui muotiviikoille näyttävässä tyylissä 0:48
Katso video! Kim Kardashian tunnetaan myös tyyli-ikonina!

Kim Kardashian käytti Marilyn Monroen iltapukua muotialan MET-gaalassa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian kohautti taannoisessa MET-gaalassa, kun hän ilmestyi punaiselle matolle Marilyn Monroelle kuuluneessa iltapuvussa. Nyt klassikkopuku näyttää vaurioituneen, uutisoi People.

Kardashianin lainaama iltapuku on sama, johon Monroe pukeutui vuonna 1962, kun hän lauloi onnittelulaulun Yhdysvaltain presidentti John F. Kennedylle.

People-lehden käsiinsä saamat ennen ja jälkeen -kuvat paljastavat puvun kärsineen Kardashianin lainassa. Myös historioitsija ja keräilijä Scott Fortner on jakanut kuvia somessaan. Kuvista käy ilmi muutamien strassien pudonneen, sekä saumojen revenneen vetoketjun kohdalta.

Kardashian käytti aitoa iltapukua vain muutaman minuutin punaisella matolla, ennen kuin vaihtoi asun kopioon.

Tällä hetkellä Monroen iltapuku on nähtävillä Ripley´s Believe It or Not! -museossa, joka osti asun vuonna 2016 huikeaan 4,81 miljoonan dollarin hintaan.

Kim Kardashianin ja museon edustajat eivät ole vastanneet People-lehden kommenttipyyntöihin. MET-gaalan jälkeen museo kuitenkin kertoi puvun koskemattomuuden säilyneen.

Kardashianin esiintyminen Monroelle kuuluneessa iltapuvussa herätti niin ihastusta kuin pahennustakin muotipiireissä. Hän itse kertoi laihduttaneensa miltei kahdeksan kiloa mahtuakseen klassikkopukuun.



Lue myös:

    Uusimmat